Öğrenci Kariyeri Banner

Bu Hafta En Çok Okunan İçerikler!

Bu Hafta En Çok Okunan İçerikler!

Her hafta yaptığımız gibi bu hafta da en çok okunan içerikleri sizler için derledik, keyifli okumalar!

 

Bu Hafta En Çok Okunan İçeriklerimiz

 

1. 4 Podcast ile İngilizce Dinleme Becerinizi Geliştirin

Günün belli zamanlarını İngilizce listening yapmaya ayırarak bu yetinizi güçlendirmek mümkün. Bu yazımızda sizlere Spotify’da 4 klasik kitap önerisinde bulunduk.

 

2. Sınavların Üstesinden Gelmenizi Sağlayacak 6 Yol

Bu yazıda “Sınavlarda nasıl daha iyi olabilirim?” diye düşündük ve bulduğumuz cevapları sizlere de öneri olması açısından paylaşmak istedik. 

 

3. Yabancı Dil Sınavları İçin Pratik Yapabileceğiniz Siteler

Yabancı dil sınavlarına çalışırken en büyük sıkıntılarımızdan biri pratik yapamamak veya nasıl, ne şekilde yapacağımızı bilememek. Sizler için pratik yapabileceğiniz bazı siteleri bu yazımızda derledik.

 

4. Vakit Geçirmekten Keyif Alacağınız 5 Site

Bazen kafa dağıtmak için kendimize vakit ayırdığımızda ya da bir boşluk yakaladığımızda nitelikli uğraşlar bulamıyoruz. Kimi zamansa bulduğumuz kayda değer aktivitelerin içinden zevkimize göre olanları ayırt edemeden zaman su gibi akıp gidiyor. Biz de bu bağlamda internetin ücra köşelerinde kalmış, kaliteli ve keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak siteleri sizin için bu yazımızda bir araya getirdik.

 

5. Almanca Öğrenirken Kullanabileceğiniz 5 Faydalı Uygulama

Günümüzde öğrenilmek istenilen diller arasında İngilizceden sonra gelen dil Almancadır. Madem bu kadar istek var biz de sizlere kolayca erişebileceğiniz, öğreneceğiniz bunları yaparken de eğleneceğiniz 5 muhteşem uygulamadan bu yazımızda bahsettik.

 

6. Görmeyen Kalmasın: Ücretsiz Erişilebilen 17 Arşiv

Ücretsiz ve kolayca erişebileceğiniz arşivlere bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

 

7. 2021'de En Çok Aranacak Meslekler Açıklandı!

En çok tercih edilecek 15 mesleği yayınlayan LinkedIn, mesleklerin becerileri ve eğitim düzeylerini de açıkladı. Detaylara bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

 

8. Bir Oturuşta Okuyabileceğiniz 5 Kitap Önerisi

Bazen uzun soluklu romanlardan sonra, bazen de çok doluyum ama vaktim boş geçmesin maksadıyla sayfa sayısı bakımından kısa kitaplara yöneliriz. Bu yazımızda sizler için sayfa sayısı az ama içeriği oldukça dolu olan 5 kitabı derledik.

 

9. Girişimci Olmak İsteyenler İçin Az Sermaye İle Yapılabilecek 5 Karlı Yeni İş Fikri

Bu yazımızda, gerekli araştırmalar yapıldıktan ve çeşitli eğitimler alındıktan sonra başlanabilecek az sermaye gerektiren işleri sizin için derledik.

 

10. Kolayca Erişebileceğiniz Ücretsiz 4 Dijital Pazarlama Sertifika Programı

Hem kendinizi ve CV’nizi geliştirmek hem de çalışacağınız kuruma destek olmak istiyorsanız bu yazımızdaki 4 sertifika programına bakmanızı tavsiye ederiz. 

 

11. Netflix’in Türk Kullanıcılar İçin Yayınladığı 6 Adımda Yabancı Dil Öğrenme Rehberi

Karantinalarımızı eğlenceli kılan dijital yayın platformu Netflix, mini bir rehber yayınlayarak Türk kullanıcılarının yabancı dil öğrenmesini kolaylaştırmak istemiş. Bu yazımızdan mini rehbere ulaşabilirsiniz.

 

 


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.