Öğrenci Kariyeri Banner

Kolayca Erişebileceğiniz Ücretsiz 4 Dijital Pazarlama Sertifika Programı

Kolayca Erişebileceğiniz Ücretsiz 4 Dijital Pazarlama Sertifika Programı

Günümüzde sertifikalar, becerilerimizi sunmamızı sağlayan, rakiplerimizden öne çıkaran ve farkındalık yaratmamızı sağlayan en güçlü ispatlardır. Hızlı bir biçimde değişen dijital pazarlama sektörü de bilgi, istek, gözlem gibi özelliklerin yanında sertifikalarınızın da olması gereken ve günümüzde popülerleşmeye devam eden departmanlardan biridir. Siz de hem kendinizi ve CV’nizi geliştirmek hem de çalışacağınız kuruma destek olmak istiyorsanız aşağıya ekleyeceğim 4 sertifika programına kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim. 

1-HubSpot İçerik Pazarlama

hubspot

İçerik pazarlama stratejisinin farklı yönlerine değinen toplamda 3 saatlik olan bu kurs; hikâye anlatımı, içerik fikri, içerik tanıtımı ve analizi, yeniden oluşturma ve yeniden amaçlı hale getirme ile ilgili engin bilgiler sunmaktadır.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

2-Google Adwords

google adwords

Google’ın sunduğu reklam hizmeti olmakla birlikte, Google arama sayfasında reklam veren kullanıcıları aranan kelime ile eşleştirerek sayfanın en üst ve en altında gördüğümüz reklamları bize sunan eğitimdir.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

3-Youtube

youtube

Günümüzde popüler olan ve içerik pazarlamasında sürekli karşılaştığımız YouTube, ister bireysel isterseniz de şirket sertifikası sunmaktadır. 18 ay süren bu eğitime baştan sona ücretsiz katılabilir, kanal oluşturma, yönetme, optimize etme gibi konuları tüm detaylarıyla öğrenebilirsiniz.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

4-Google Analytics

google analytics

Google’ın bizlere, profillerimizi ziyaret eden kişilerin yaşlarını ve onların profillerini analiz eden ve raporlayan üstün hizmetidir. Kitle tanıyabilir, istek üzerine pazarlama, içerik oluşturma ve satış gibi yeni hedefler deneyebilirsiniz.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

 


İlayda Tanyel

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.