Öğrenci Kariyeri Banner

Vakit Geçirmekten Keyif Alacağınız 5 Site

Vakit Geçirmekten Keyif Alacağınız 5 Site

Bazen kafa dağıtmak için kendimize vakit ayırdığımızda ya da bir boşluk yakaladığımızda nitelikli uğraşlar bulamıyoruz. Kimi zamansa bulduğumuz kayda değer aktivitelerin içinden zevkimize göre olanları ayırt edemeden zaman su gibi akıp gidiyor. Biz de bu bağlamda internetin ücra köşelerinde kalmış, kaliteli ve keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak siteleri sizin için bir araya getirdik.

 

1. Midomi

müzik

Adını bir türlü hatırlayamadığınız ancak melodisi ve birkaç sözünü çağrıştırabildiğiniz şarkıları bu site sayesinde kolayca bulabileceksiniz. Kullanımı oldukça basit olan sitenin linkine buradan ulaşabilirsiniz.

2. Tastedive

filmler

Elinizin altında derya deniz olan film ve dizi sitelerinde kendi zevkinize göre olanları hemen bulamıyor ve vakit kaybediyorsanız tam da size göre bir yer burası! Kendinize göre kolaylıkla filtreleyebileceğiniz ve bir film yazdığınızda ilginize uygun diğer seçenekleri sunan bu siteye buradan ulaşabilirsiniz.

3. KitabınaBak

kitap

Satın almak istediğimiz kitapları kimi zaman fiyat kıyaslaması yapmadan alıyor ve hemen ardından başka bir sitede daha uyguna görüyoruz. Bize bu anlamda kolaylık sağlayan bir mecra halihazırda mevcut. Almak istediğimiz kitabı en ucuza bulabileceğimiz siteyi gösteren ve fiyat karşılaştırmasını sunan siteye buradan ulaşabilirsiniz. 

4.Sky Line Web Cams

şehir kamerası

Dünya'yı gezmeyi hangimiz istemeyiz ki? Fakat ekonomik nedenler, global sebepler derken birçoğumuz ne yazık ki son dönemlerde yalnızca bu fikre iç çekiyoruz. O zaman biz de şimdilik bu web sitesi sayesinde dünyanın dört bir yanındaki şehirlere göz gezdirelim. Onlarca şehir kamerasına erişebileceğiniz web sitesine buradan ulaşabilirsiniz. 

5. What- Song

dizi müziği

Bu site sayesinde yeni müzikler keşfedebilecek, çevrenizle çok duyulmamış yeni favori şarkılarınızı paylaşabileceksiniz. Adından anlaşılacağı gibi izlediğiniz dizi ve filmlerdeki şarkıları bulmaya yarayan web sitesine buradan ulaşabilirsiniz. 

Özgün İçerik 


Fatma Oral

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Fatma Oral..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.