Öğrenci Kariyeri Banner

Almanca Öğrenirken Kullanabileceğiniz 5 Faydalı Uygulama

Almanca Öğrenirken Kullanabileceğiniz 5 Faydalı Uygulama

Günümüzde öğrenilmek istenilen diller arasında İngilizceden sonra gelen dil Almancadır. Madem bu kadar istek var ben de sizlere kolayca erişebileceğiniz, öğreneceğiniz bunları yaparken de eğleneceğiniz 5 muhteşem uygulamadan bahsetmek istiyorum.

1. Rosetta Stone

rosetta stone

Diğer uygulamaların aksine kelimeleri İngilizceden basitçe çevirmek yerine, kelimeleri resimler, sesler,videolar ve yazılarla öğretmektedir. Paralı bir uygulama olmasına rağmen çoğu sektörde lider şirket tarafından tercih edilip çalışanlarına sunulmaktadır.  Almanca öğrenimine en etkili yaklaşan uygulamalardan biri olmakla birlikte seviyenize göre ayarlama yaparak canlı bağlantı desteği vermektedir.

 İncelemek için tıklayınız. Rosetta Stone

2. Memrise

memrise

App Store ve Google Play’den ücretsiz indirebileceğiniz, seviyenize göre ayarlayabildiğiniz temeli tekrara dayalı uygulamadır.  4.8  yıldıza ve 48 binden fazla insanın kullandığı Memrise, dil öğrenmeye farklı bakış açısı katmaktadır. Hafıza yardımcısı olmakla birlikte akılda kalıcı bilgi kartları kullanarak akılda kalıcılığı en üst seviyeye taşıyan son derece faydalı bir uygulamadır.

İncelemek için tıklayınız. Memrise 

3. Busuu

busuu

Büyük bir kitleye hitap eden, içinde birden fazla dil öğrenme şansı yakalayacağınız ve ücretsiz erişebileceğiniz bir uygulamadır. Uygulama anadili Almanca olan kullanıcıların, öğrenmek isteyenlere okuma ve yazma konusunda pratik yapmalarını sağlamaktadır.

İncelemek için tıklayınız. Busuu

4. Duolingo

duo

Başlangıç seviyesinde olanların sık sık tercih ettiği verimli bir uygulama olmakla birlikte diğer seviyelere de hitap etmektedir. Biraz yavaş ilerletse de Almancanın temellerini çok sağlam attırmaktadır.  Öğrenirken eğlendirmeyi bilen bir uygulama olmakla birlikte bunun için tasarlanmış geniş materyallere sahiptir.

İncelemek için tıklayınız. Duolingo

5. Drops 

drops

"a Kahoot!" uygulamasının yapımcılarından mükemmel bir uygulama. Almancada en çok zorlanılan artikelleri adeta zihninize kazımanıza yardımcı olan bu uygulamaya ücetsiz erişebilirsiniz. Ezber için çok iyi olmasının yanında grammer desteği ile de yeni başlayanlar için adeta bir fırsat.

İncelemek için tıklayınız. Drops

 

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz:

Almanca Öğrenmek isteyenlere Muhteşem 9 Yöntem

Yabancı Dil Öğrenmenin İnsan Psikolojisi Üzerindeki Etkileri

Yabancı Dil Telaffuzunu Geliştirmek İçin 6 Yol

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden 7 Ücretsiz Dil Kursu

 


İlayda Tanyel

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.