Öğrenci Kariyeri Banner

Uyurken İngilizce Öğrenin! 4 İngilizce Podcast Önerisi

Uyurken İngilizce Öğrenin! 4 İngilizce Podcast Önerisi

İngilizce öğrenmek çoğu insanın korkulu rüyalarından bir tanesidir. Öğrenme süreci bir şekilde geçse bile konuşma sürecine adapte olmak ana dili Türkçe olan insanlar için çok daha zahmetli oluyor. Bunu yenmenin en çok yollarından bir tanesi podcast dinlemek! Kulak aşinalığını geliştirmek için dinleme yapmak konuşmaya da çok etkili olacaktır.

İşte 4 İngilizce Podcast Önerisi!

 

1. English Hour-Hüseyin Demirtaş

podcast

İngilizce öğrenmek isteyenlere çok yardımcı olacak podcast serilerinden bir tanesidir English Hour. Alanında uzman olan Hüseyin Demirtaş’ın bu serisini dinleyerek İngilizce öğrenmek mümkün! Diğer bir podcast serisi olan İngilizce Saati de oldukça faydalı olabilir.

Podcast

 

2. Easy Stories in English-Ariel Goodbody

ingilizce

Yazar ve İngilizce öğretmeni olan Ariel Goodbody, her hafta farklı seviye gruplarına göre hikaye bölümleri seslendirmektedir. Kendi seviyenize göre olan bölümleri dinleyebilir ve zaman geçtikçe seviyenizin arttığına şahit olabilirsiniz.

Podcast

 

3. Cambly ile İngilizce Öğren

cambly

İngilizce konuşmak isteyenlerin ilk başvurduğu uygulamalardan birisidir Cambly. Online ortamda öğretmenler eşliğinde konuşma becerisini attırmayı amaçlayan uygulamanın bu podcast serisi doğru bilinen yanlışlardan, kelimeler arasındaki farklara kadar birçok bölüme sahip.

Podcast

 

4. Daily Easy English Expression Podcast-Coach Shane

listening

Öğrenmeyi eğlenceli hale getiren serilerin başında gelmektedir. Eğer sizde günlük ifadeleri kolay bir biçimde öğrenmek isterseniz sizi bu podcast serisine alalım.

Podcast

 

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz:

4 Podcast ile İngilizce Dinleme Becerinizi Geliştirin

Ufkunuzu Açacak 5 PodCast Önerisi

Öğrenciler İçin En İyi 5 Eğitim Podcast’i

Keyifle Dinleyeceğiniz Birbirinden Farklı 5 Podcast Kanalı


Aleyna  Ayyıldız

Yazılım&Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.