Öğrenci Kariyeri Banner

Gramer Konularını En İyi Şekilde Öğrenebileceğiniz İngilizce Kitapları!

Gramer Konularını En İyi Şekilde Öğrenebileceğiniz İngilizce Kitapları!

Yeni bir dil öğrenmek günümüzde hem sosyal hem de iş yaşamında bir adım öne geçebilmek için bir zorunluluk haline geldi. Günümüzde yabancı dil dediğimizde ilk aklımıza gelen şüphesiz İngilizce! İngilizce öğrenmek dünyanın herhangi bir noktasında rahatlıkla yaşayabilmek ve önemli kariyer fırsatları yakalayabilmek için son derece önemlidir. 

Pek çok insan için karmaşık dil kurallarını anlayabilmek yabancı dil öğrenememe de en önemli etkendir. Üstelik İngilizce öğrenmeye nasıl nereden başlayacağınıza ve hangi kaynakları kullanacağınıza karar vermek hiç kolay değil. 

Biz de bu sıkıntıyı yaşayanlardan biri olarak İngilizce öğrenme serüveninizde size yardımcı olacak en iyi İngilizce gramer kitaplarını sizler için derledik!

En İyi İngilizce Gramer Kitapları!

1.  Konuşmak İçin Gramer – Benim Hocam Yayınları

“Sıfırdan İleri Seviyeye Konu Anlatımlı İngilizce Gramer” alt başlığıyla piyasaya çıkan 405 sayfalık kitap, farklı seviyelere göre hazırlanmış testleri, alıştırmaları ve konuşma pratikleri ile İngilizce gramer öğrenme noktasında en önemli yardımcılarınızdan biri olacak.

2. İngilizce Gramer – Enine Boyuna Eğitim

300 sayfalık İngilizce Gramer adlı kitap, YÖKDİL ve YDS gibi İngilizce sınavlarına hazırlananlar ve İngilizceyi eksiksiz bir şekilde öğrenmek isteyenler için hazırlanmış bir gramer kitabıdır. Tamamen İngilizce olarak basılan kitap, İngilizce öğrenmeye sıfırdan başlayanlara bile büyük ölçüde İngilizce gramer bilgisini kazandıracağını iddia ediyor.

3. Road To Success Gramer Kitabı

2022 yılında basılan ve 206 sayfadan oluşan Road To Success Gramer Kitabı, detaylı İngilizce gramer bilgisine sahip olmak isteyenlerin ve özellikle ulusal düzeydeki İngilizce sınavlarına hazırlananların kullanabileceği kitaplardan biridir. 

4. Akademik İngilizce Grameri Ve Öğrenimi

İlk baskısı 2018 yılında Parıltı Yayınlarından çıkan 397 sayfalık Akademik İngilizce Grameri Ve Öğrenimi kitabı da İngilizce gramer öğrenimi için rahatlıkla tercih edebileceğiniz eserlerden biridir.

5. Hızlı Gramer – Pelikan Yayınları

İngilizce grameri “hızlı bir şekilde” öğrenebilmeniz için tasarlanan kitap, okuma-anlama modeli üzerine bir öğretim tekniği benimseyerek video anlatım özelliği ile İngilizce öğrenme sürecindeki uygulamaları çeşitlendiren ve detaylandıran bir eserdir.

6. Essential Grammar In Use

Essential Grammar In Use detaylı örnekleri ve açıklamaları, yeni öğrendiğiniz gramer bilgilerinizi pekiştirmenizi sağlayacak alıştırmaları ile İngilizce gramer sorununu tek başınıza alt etmenize olanak tanıyan dünya çapında tanınan bir kitaptır.

7. Kolay Ve Pratik İngilizce Gramer

Alfa Yayınları tarafından hazırlanıp basılan Kolay Ve Pratik İngilizce Gramer, İngilizcenin gramer yapısında yer alan tüm konulara dair detaylı bir anlatım tarzı benimsiyor. Ancak kitap özellikle İngilizcedeki “zamanlar” konusunu öğrenme noktasında karşılaşılan güçlükleri kalıcı bir şekilde ortadan kaldırma iddiası taşıyor.

8. English Grammar İngilizce Dilbilgisi Kılavuzu

Türkçe ve İngilizce açıklamaları bulunduran 440 sayfalık bu kitapta, başlangıç düzeyinden ileri seviye kadar detaylı anlatımlar, binlerce örnek cümle, yüzlerce alıştırma, İngilizce yazım kuralları ve telaffuza rehberi, sık sık görülen gramer yanlışları ve çözümleri, yaygın olarak kullanılan deyimler, 2 adet eğitim CD’si ve çok daha fazlasını içinde barındırıyor.

 

Kaynak


Kardelen Özen

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Kardelen Özen..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.