Öğrenci Kariyeri Banner

İngilizce Telaffuzunuzu Geliştirebileceğiniz 7 Podcast!

İngilizce Telaffuzunuzu Geliştirebileceğiniz 7 Podcast!

Yabancı dil öğrenmenin en etkili yöntemlerinden biri dinlemedir. Teknolojiden yararlanarak İngilizcenizi kolay bir şekilde geliştirebilirsiniz. Dinlerken eğlenip aynı zamanda keyif alacağınız İngilizce podcastleri sizler için derledik.

1- The RealLife English Podcast

The Reallife English İngilizceyi günlük hayatta konuşulduğu gibi öğretme amacı üzerine kurulu bir podcast kanalıdır. Eğlenceli, doğal ve karşılıklı konuşma içeren dersler genellikle uzun dakikalardan oluşuyor.

2- Ted Talks Daily

Ted Talks Daily haftaiçi her gün farklı konuşmacaların yer aldığı ve birbirinden farklı konularda yapılan konuşmaları içeriyor. Olaylara karşı bakış açınızı değiştiricek, ufkunuzu genişletecek ve size yararlı bilgiler katacak bir podcast.

3- Speak Better English With Harry

İngilizce öğretmeni tarafından hazırlanan kısa İngilizce derslerden oluşan bu kanalda uzun vadede dinleme becerinizi geliştirebilirsiniz.

4- 6 Minute Vocabulary

BBC tarafından hazırlanan bu podcast kanalı altı dakikalık serileriyle kelime bilgisini geliştirmeye yönelik yayınlar yapmaktadır. Cümle kurmak için kelime ilgisi oldukça önemlidir.

5- Learn English with Coffee Break English

Coffee Break English farklı bağlamlar, durumlar kurarak İngilizcenizi geliştirmeyi hedefleyen kısa dersler yayınlamaktadır. Her podcastte dilin bir yapısına, özelliğine odaklanarak bunu iyileştirmeye yönelik bir durum vererek öğreten bir yöntemle hazırlanmış podcastleri içermektedir.

6- Listening Time

Conner Pe tarafından hazırlanan bu podcast gayet sade, anlaşılır, takip etmekte zorlanmayacağınız konuşmalar içeriyor.

7- Lovely English Stories

İngiliz aksanlı konuşmacı tarafından anlatılan hikayeleri içeren bu podcastte her seviyeye uygun, özgün İngilizce hikayeler bulabilirsinz. Yeni kelimeler öğrenmek istiyorsanız bu podcasti mutlaka dinlemelisiniz.

 


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.