Öğrenci Kariyeri Banner

Ufkunuzu Açacak 5 PodCast Önerisi

Ufkunuzu Açacak 5 PodCast Önerisi

Büyük bir hızla dijitalleşen dünyamızda hemen hemen her şeyi online ortamda gerçekleştirmeye başladık. Özellikle pandemi sebebiyle çoğunlukla evlerimizde vakit geçirdiğimiz şu günlerde, pek çok kişi dizi film izlemenin yanı sıra podcast dediğimiz kısa süreli yayınlar dinlemekten keyif alıyor.

İşte sizler için 5 maddede derlediğimiz keyifle dinleyebileceğiniz, ufkunuzu açacak 5 podcast önerisi!

1. Zihnimin Kıvrımları- M.Serdar Kuzuloğlu

Zihnimin Kıvrımları- M.Serdar Kuzuloğlu

 

Bilişim ve teknoloji alanında öne çıkan çalışmalarıyla tanınan Serdar Kuzuloğlu, 2020 Mart ayında başladığı podcast serisiyle yediden yetmişe herkesin gölünü fethetmişe benziyor. Zihnimin Kıvrımları adını verdiği bu seride zaman, medeniyet, yaşam, geçmiş ve geleceğe dair birçok konu başlığı altında toplanan yayınları bulunuyor. Üstelik her yayınında paylaşmış olduğu kitap önerileriyle de kütüphanenizi adeta mest ediyor.

Podcast kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

2. Beyhan Budak- Kendine İyi Davran

Ünlü Klinik Psikolog Beyhan Budak’ın youtube hesabında yayınladığı videoların ses kayıtlarını paylaştığı bu podcast serisinde kişisel gelişiminize katkı sağlayacak pek çok yayın bulunuyor. Kimi zaman birbirinden değerli konuklarla söyleşi yaptığı, çoğu zaman ise her bir kelimesinde kendinizi bulabileceğiniz kısa ve öz anlatımlarıyla bezenmiş bu seriye mutlaka göz atmalısınız.

Podcast kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

3. Dr. Sertaç Doğanay ile Canlı Yayın

Teknoloji iletişimcisi olarak tanıdığımız Sertaç Doğanay, aynı anda pek çok sosyal medya platformunda gerçekleştirdiği canlı yayın serilerini podcast olarak da bizimle paylaşıyor. İş dünyası, girişimcilik, bilim, teknoloji, ekonomi, gündem ve daha pek çok konu üzerine kendi alanında öncü konuklarıyla yaptığı konuşmalarla tam anlamıyla ufkunuzu açıyor.

Podcast kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

4. Fularsız Entellik

“Halk için halka rağmen entellik” mottosuyla yola çıkmış olan bu seride birbirinden ilginç konularda yayınlar bulmak mümkün. Felsefe, tarih, astroloji ve gündeme dair konuları eleştirel ve mizahi bir şekilde yorumlayan bu yayın serisiyle kendinize farklı bir bakış açısı kazandırabilirsiniz.

Podcast kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

5. Açık Bilim PodCast

Kaan Öztürk ve Tevfik Uyar'ın yayın yönetmenliğini yaptığı bu podcast serisinde bilime dair önemli incelemeler bulunuyor. Uzay biliminden biyolojiye kadar aklınıza gelebilecek her türlü bilimsel bilginin derinlemesine irdelendiği bu yayınlarla yepyeni ufuklara açılacağınızın garantisini veriyoruz.

Podcast kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

 


Ayşe Nur Akyüz

Araştırır, yazar, çizer, okur

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.