Öğrenci Kariyeri Banner

Udemy'den Alabileceğiniz 10 Ücretsiz Kurs

Udemy'den Alabileceğiniz 10 Ücretsiz Kurs

Kurs içeriklerimizin sevildiğinin ve sizlere fayda sağladığının farkındayız, bu yazımızda da Udemy’den ücretsiz olarak alabileceğiniz kursları sizler için derledik.

 

1. Basitten İleriye Excel

Office programlarını hayatımızın her alanında kullanıyoruz. Özellikle Excel, birçok işimizi kolaylaştırdığından dolayı çok fazla kullanılıyor. Udemy’de ücretsiz verilen basitten ileriye Excel kursu ile Excel’i öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

2. A’dan Z’ye Bootstrap 4

Bu kurs; web tasarım konusuna merakı olan ve bu konuda kendini geliştirmek isteyen bireylere eğitici bir çalışma kaynağı oluşturmak amacıyla hazırlanmıştır. 

Konu anlatımı bütünden parçalara bölünerek videoların süreleri azaltılmış, konunun daha anlaşılır ve net olması hedeflenmiştir. Böylelikle aradığınız konuları kısa videolar içinde kolaylıkla bulabileceksiniz. 

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

3. Temel Tasarım Kuralları

İyi bir tasarım yapmak için bilmeniz gereken 4 temel prensip bu eğitim setinde anlatılmıştır. 4 temel tasarım prensibi olan; gruplama, hizalama, yineleme ve zıtlık ile ilgili tüm detayları bu eğitim setinde bulabilirsiniz. 

Prensiplerin temellerini, nerelerde kullanılacağını, nelere dikkat edileceğini ve yapılan örnekleri inceledikten sonra sizler de tasarımları farklı bir gözle yorumlayabilir ve iyi tasarımlar yapabilirsiniz.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

4.Excel Dizi Formülleri

Bu Excel kursunun diğerlerinden farkı, ilgili sektörlerde çalışanların nelere ihtiyacı olduğunu sizlere göstermesi diyebiliriz. Eğitim boyunca şimdiye kadar merak ettiğiniz tüm sorulara cevap bulacak ve bu alanda olabildiğince yetkinlik kazanacaksınız.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

5. YDS, YÖKDİL ve YKS-DİL İngizlice Sınavları Hazırlık Rehberi

Bu kursta sunulan tavsiyeler 15 yıldan fazla süredir yapılan YDS eğitmenliğinin tecrübesine ve öğrencilerden sürekli gelen geri dönüt ve karşılıklı fikir alışverişinin doğurduğu sinerjiye dayanmaktadır.

Yine kursta sunulan tavsiyeler, bize ezbere sunulan, duymaktan bıktığımız tavsiyeler değil, orijinal akademik araştırma ve çalışmalara dayalı tavsiyelerdir.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

6. Hızlandırılmış Temel Photoshop Eğitimi

Hızlandırılmış Temel Photoshop Eğitim Seti'nin tüm videoları başlangıç seviyesindekiler için, 20 yıllık birikimle hazırlanmış bir ders programı doğrultusunda oluşturulmuştur. Photoshop'ta ihtiyaç duyulan konuların öncelik sırası dikkate alınarak hazırlanmış bu eğitimde, gereksiz sözlere veya gelişigüzel anlatımlara yer verilmemektedir.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

7. Yazılıma İlk Adım: Akış Diyagramları Eğitimi

Yazılım mantığını en iyi anlayacağınız yoldan öğrenerek yazılıma sağlam bir giriş yapacağınız bu kursta, akış şemaları çizerek algoritmik düşünme kabiliyetinizi güçlendirebileceksiniz. Yazılım/Programlama mantığını anladıktan sonra istediğiniz programlama dilinde uzmanlaşmanız daha kolay olacak.

Hiçbir ön bilgiye ya da yazılım geçmişinizin olmasına gerek kalmadan, sadece temel bilgisayar bilgisine sahip olmanız yeterli. Eğitimin amacı hiç bilmeyenler için yazılım mantığını anlatarak onların programlama dünyasında aktif olmalarını sağlamaktır.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

8. Etkileyici Sunum Hazırlama İpuçları

Yaptığınız işlerin parlamasını sağlayacak şey iyi bir sunumdur. Etkileyici sunum hazırlamak için küçük ipuçları, sunumlarınızı farklı bir boyuta taşımada çok işinize yarayacak. Uygulaması kolay ipuçları sayesinde kendinize özgü bir yaklaşımla, benzersiz sunumlar hazırlayabileceksiniz.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

9. YDS, YÖKDİL ve YDT Gramer Soru Çözüm Teknikleri

Yabancı dil sınavlarına hazırlananlar için soru çözüm tekniklerinin yer aldığı bu kursta yer alan konular:

  • En etkin soru çözüm taktikleri
  • En güncel sınav konuları
  • Akıcı ve kolay öğrenilebilen içerik

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

10. Agile Yazılım Geliştirme, Proje ve İnsan Yönetimi Yaklaşımı

Yazılım geliştirme dünyasında çok uzun zamandan beri popüler bir kavram olan Agile yazılım geliştirme yaklaşımının özünde ne olduğunu bu kurs kapsamında öğrenebileceksiniz.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir:

Harvard Üniversitesi'nden En İyi 6 Ücretsiz Kurs

Online ve Ücretsiz 5 Kurs Önerisi

Bill Gates'in Önerdiği Ücretsiz 5 Yazılım Kursu

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden Ücretsiz 4 Film-Sinema Eğitim Kursu

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden 7 Ücretsiz Dil Kursu

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden Ücretsiz 6 Tasarım Kursu

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden Ücretsiz 3 Online Eğitim Kursu

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden Ücretsiz 5 Yazarlık&Gazetecilik Kursu


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

1 Yorum

  • Beste  Kurt

    Ücretsiz kurs en sevdiğimiz 😊 Teşekkür ederiz.

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.