Öğrenci Kariyeri Banner

İngilizce Öğrenirken Size Yardımcı Olabilecek 3 Udemy Kursu Önerisi

İngilizce Öğrenirken Size Yardımcı Olabilecek 3 Udemy Kursu Önerisi

Udemy biz öğrencilere, iş yaşamındaki kişilere, farklı yönleri öğrenmek isteyenlere kısacası bir şeyler öğrenmek isteyen, son yıllarda oldukça popülerleşen herkese açık bir platform. Dilediğiniz her konuda Udemy’ de eğitim bulmanız mümkün. Bugünkü yazımızda sizler için İngilizce alanında en popüler olan ve faydalı olabilecek kursları derledik.

 

  • Animasyon Ve Diyaloglarla İngilizce

 

İngilizce öğrenirken sürekli olarak kurallarla, cümle yapıları ile uğraşmaktan sıkıldıysanız ya da bunları yapmanıza rağmen dil gelişiminiz istediğiniz düzeyde ilerlemiyorsa bu kurs bu monotonluktan sizleri çıkartabilir. Amerikalı eğitmenlerin seslendirmiş olduğu kursta hem telaffuzunuz gelişecek hem de duyduklarınızı anlama oranınız yükselecek. Bu kurs ilginizi çektiyse buradan ulaşabilirsiniz.

 

  • Okuma Parçalarıyla İngilizce Eğitim Seti

Eğer en az başlangıç seviyesinde gramer bilgisine sahipseniz, İngilizce okumanızı ve kelime bilginizi artırmak istiyorsanız bu kurs tam size göre. Kursta başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar birçok materyal bulunmaktadır. İngilizcenizi okudukça geliştirmeniz ve okuduğunuzu daha iyi anladıkça kendinizi İngilizce konusunda daha yeterli hissetmeniz oldukça mümkün. Bu kursa buradan ulaşabilirsiniz.

 

  • İngilizce Kelime Kursu, En yaygın 6000 Kelime- Aktiviteler

İngilizce öğreniminde belki de en önemli yapı taşı kelimelerdir. Birisi İngilizce olarak size bir şey söylediği zaman cümle yapısını tam olarak anlayamasanız da kelimelerden birkaçını biliyorsanız size söylenenin az çok ne ile ilgili olduğunu tahmin edebilirsiniz. Size önerdiğimiz kursun içerisinde A1 (Beginner)  seviyesinden C1 (Advanced) seviyesine kadar yaklaşık 6000 kelimeyi cümle içinde kullanımlarıyla görme ve öğrenme fırsatı sunuluyor, bunun yanı sıra hedef bunları size ezberletmek değil kalıcı bir şekilde öğrenmenizi sağlamış olmak.  Ayrıca kurs YDS, YÖKDİK ve YDT gibi yabancı dil sınavlarına hazırlanan öğrenciler için iyi bir kelime altyapısı sağlayacaktır. Eğer kelime bilginizi geliştirmek istiyorsanız buradan kursa ulaşabilirsiniz.

 

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz:

İngilizce Öğrenirken Pratik Yapabileceğiniz 5 Uygulama

5 Şarkı İle İngilizcenizi İleri Seviyeye Taşıyın

Oturduğunuz Yerden İngilizce Öğrenin: Toucan Eklentisi

İngilizce Öğrenmek İçin En İyi 6 Youtube Kanalı

 


Büşra Canpolat

Kocaeli Üniversitesi - Hukuk Fakültesi

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.