Öğrenci Kariyeri Banner

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden Ücretsiz 3 Online Eğitim Kursu

Dünyanın En İyi Üniversitelerinden Ücretsiz 3 Online Eğitim Kursu

Online eğitimin giderek yaygınlaştığı şu günlerde, bu yeni eğitim biçimiyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak ve eğitim süreçlerini nasıl daha verimli yürütebileceğimizi öğrenmek pek çoğumuz için oldukça faydalı olacaktır. Bunun için yine online eğitimin imkanlarını kullanarak aşağıdaki kurslara ücretsiz ulaşabilirsiniz.

Eğitim Kursları

1.Sanal Eğitimin Temelleri Kitlesel Açık Çevrimiçi Kurs - (UC Irvine)

Bu kurs ile karışık veya çevrimiçi bir ortamda öğrenci öğrenimi üzerinde en önemli etkiye sahip olan temellere odaklanıp zorlukların üstesinden nasıl gelineceğini öğrenin. Öğrencinizin ihtiyaçlarına uygun sanal öğrenme deneyimleri oluşturup geri bildirim sağlamak ve öğrenme deneyimini kişiselleştirmek için en doğru çevrimiçi araçları kullanın.

2.Çevrimiçi Eğitim Nasıl Yapılır: Temeller - Ücretsiz Çevrimiçi Kurs – (Stanford Online High School)

Bu kurs sayesinde çevrimiçi eğitimi en iyi şekilde nasıl gerçekleştirebileceğinizi öğrenin.

3.Çevrimiçi Öğretmeyi Öğrenmek - Kitlesel Açık Çevrimiçi Kurs – (The University of New South Wales)

Çevrimiçi teknolojilerde kapsamlı pratik deneyime sahip olanlardan bir şeyler öğrenmek istersen bu kurs tam sana göre. Çevrimiçi teknolojileri öğretiminize entegre etmek, hem öğrencilerin hem de kendinizin yararı için ona nasıl etkili bir şekilde yaklaşılacağını bilmek zor olabilir. Bu kurs, çevrimiçi teknolojilerde kurs tasarımınızı nasıl geliştirebileceğini anlama yolculuğunuzda size rehberlik edecektir.

Kaynak

 

Özgün İçerik


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.