Öğrenci Kariyeri Banner

İngilizcenizi Konuşarak Geliştirmenize Fırsat Sağlayan 5 Uygulama

İngilizcenizi Konuşarak Geliştirmenize Fırsat Sağlayan 5 Uygulama

Günümüzde birçoğumuz İngilizce öğrenimimize katkıda bulunmak, kendimizi bu yönde geliştirip akıcı bir İngilizce konuşmak istiyoruz. Bazen tek tek ders formatında gitmek kimilerimize zor geliyor. İşte bu gibi konularda karşınızda İngilizce bilen birisiyle iletişim kurmak şayet temelinizde bir İngilizce varsa gayet iyi bir gelişim sağlıyor. Bu yönteme ulaşabilmeniz için günümüzde birçok uygulama geliştirilmiş. Hep birlikte bunları inceleyelim.

                                                                                       

1.Speaky

ingilizce

Ücretsiz bir uygulama olan Speaky dünyanın dört yanından insanla iletişim kurabilmeyi sağlıyor. Tam 180 farklı ülke var uygulama kapsamında. İster yeni bir dil öğrenin, ister dilinizi geliştirin isterseniz de kendi dilinizi o insanlara öğretin!

 

2.Andy English

ingilizce

Bu uygulamayı diğerlerinden farklı kılan yön karşınızdaki kişi bir insan değil yapay zeka. Andy size hem dil öğreniminizde yardımcı oluyor hem de size bir arkadaş oluyor bu yolda. Bu uygulamada ister mesajlaşın, ister oyun oynayın isterseniz de yeni kelimeler öğrenin.

 

3.Tandem

ingilizce

Tandem ücretsiz ve alanında öncü bir uygulama. Yine dünyanın birçok yanından insan ile bir araya geliyor ve onlarla istediğiniz herhangi bir dilde iletişim kurabiliyorsunuz.

 

4.Eigooo

ingilizce

Bu uygulamada sohbette iletişimde olduğunuz kişi sizin yanlışınızı düzeltiyor. Evet, bu özellik oldukça farklı ve heyecanlı. Sırf bunun için bile bir göz atmaya değer. Ve ek olarak bu uygulamada anadili İngilizce olan öğretmenlerle iletişimdesiniz. Oldukça profesyonelce olsa gerek. Uygulama ücretsiz olmasına rağmen Premium versiyonunu almazsanız, size kullanabileceğiniz sadece 20 adet mesaj hakkı veriyor. 

 

5. Hallo

ingilizc

Uygulama sizi kendi seviyenizdeki insanlarla eşleştirdiği gibi sizinle aynı seviyede sınavlara hazırlanan insanlarla da eşleştiriyor. Böylece dünya üzerinde sizin gibi IELTS ve TOEFL gibi uluslararası sınavlara hazırlanan insanlarla da eşleşebilir ve bildiklerinizi paylaşabilirsiniz.

 

İlginizi çekebilecek İngilizce ile ilgili içeriklerimizden bazıları:


Büşra Canpolat

Kocaeli Üniversitesi - Hukuk Fakültesi

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.