Öğrenci Kariyeri Banner

Kasım Ayının Okumanız Gereken 7 Yazısı

Kasım Ayının Okumanız Gereken 7 Yazısı

Her gün birbirinden farklı alanlarda ve konularda ilgi çekici içeriklerle karşınıza çıkan yazar ekibimiz kasım ayında da başarılı birçok içeriği kaleme aldı. Bu yazımızda platformumuzun kasım ayında en çok okunan içeriklerini bir araya getirdik. Geçen ayın en çok beğenilen ve okunan yazılarını sizlerle buluşturmak istediğimiz bu içeriğimizde yer alan yazıları mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.

İşte Kasım ayının en çok okunan 7 yazısı!

1.Tarihe Yön Verenler: Mustafa Kemal Atatürk

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle andığımız ölüm yıldönümünde hayatı,başarıları,eserleri ve daha niceleri hakkında kaleme alınan bu yazımızı mutlaka okumalısınız! 

2.Online ve Ücretsiz 5 Kurs Önerisi

Kişisel gelişimimiz ve başarılı bir kariyer hayatı için kendimizi geliştirmemiz oldukça önemlidir.Özellikle pandemı sürecinde evde daha fazla zaman geçirmeye başladığımız düşünülürse kendimizi geliştirmek için çevrim içi kurslardan yardım alabiliriz.Eğer sizde ücretsiz ve çevrim içi kursları araştırıyorsanız bu yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.

3.Kenarda Köşede Kalmış Çok Kullanacağınız 5 Web Sitesi

İnternette zaman geçiren biriyseniz birçok websitesinin en azından adıyla karşılaşmışsınız veya incelemişsinizdir.Ben bu siteyi daha önce duymuştum veya ilk kez karşınıza çıkacak olan kıyıda köşede kalmış ama size gerçekten yardımcı olabileceğini düşündüğümüz sitelerin yer aldığı  bu yazımızı incelemeden geçmeyin.

4.Bu Markaların Logoları Ne Anlama Geliyor? Öğrenince Çok Şaşıracaksınız

Her markanın logusu vardır ve o markayla özdeşleşmiştir.Logoyu gördüğümüz an o markayı anımsarız.Daha önce logolara dikkatli bakıp logoların ne anlama geldiğini,markayla olan bağlantısını düşündünüz mü? Eğer bu soruya cevabınız hayır ise bu yazımızda bazı markaların anlamları sizi bekliyor.

5.Deneyimsizliğinizi Tercih Sebebine Dönüştürün


Yeni mezun bireylerin iş ararken karşılarına çıkan en büyük engel deneyimsiz olmalarıdır.Öğrencilik hayatları boyunca özellikle  stajyer veya yarı zamanlı çalışan olarak iş hayatında yer alan bireyler deneyimsiz olarak adlandırılıyor.Özellikle sosyal bilimlerde eğitim alan pek çok öğrenci staj deneyimine bile sahip olamadan mezun olmuş oluyor.Eğer sizde deneyimsiz bir adaysanız bu durumu nasıl avantaja çevireceğinize dair ipuçları veren bu yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

6.Şifrenizi Değiştirin Hem De Hemen!

Hergün bir yere üye oluyor ve şifre oluşturuyoruz.Peki şifreleri hatırlamak konusunda soru yaşamayan var mı? Birçok yere kayıt olduğumuz için şifremizi daha basit veya hatırlanabilir yapıyoruz.Bunun dışında her üyelikte aynı şifreyi kullanan birçok kişi olduğu düşünülürse bu yazımızı okumadan geçmemenizi tavsiye ederiz.

7.Öğrenmeyi Zorlaştıran 5 Durum

Bazen öğrendiğimiz bilgileri hatırlamaya çalıştığımızda zorlanırız.Bunun nedeni kişiden kişiye farklılık gösterebilir.Öğrenmeyi zorlaştıran durumları içeren bu yazımızı okumanızın size faydalı olacağına inannıyoruz.

Bonus:Etkili İletişimin 7 Sihirli Yolu

İletişim hayatımızdaki en önemli konulardan biridir. Buna rağmen iletişim kurarken yeterince iyi miyiz? Etkili iletişimin ne olduğu ve nasıl olması gerektiğine ışık tutan bu yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

 

 

 

 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.