Öğrenci Kariyeri Banner

Kenarda Köşede Kalmış Çok Kullanacağınız 5 Web Sitesi

Kenarda Köşede Kalmış Çok Kullanacağınız 5 Web Sitesi

Daha önce isimlerini duyduğunuz ya da daha önce hiç duymadığınız, kenarda köşede kalmış fakat çok işinize yarayacak adeta yardımınıza hızır gibi yetişecek 5 web sitesini sizler için derledik.

1. idphoto4you.com

Aranızda gerekli kişi ve kurumlara verdiğiniz belgelerde ya da kişisel kartlarınızın üzerinde bulunan fotoğraflardan memnun olan var mı? Varsa bile daha iyi fotoğraflara sahip olma imkanı artık elinizin altında. İşte bu site tam size göre: IDPhoto4You.com. Bu sitede kendi çektiğiniz fotoğraflar üzerinde düzenlemeler yaparak biyometrik fotoğraflar elde edebilirsiniz.

2. numbeo.com 

Google'un yazılım mühendisleri tarafından kurulan Numbeo isimli küresel araştırma ve istatistik şirketi; Dünya üzerindeki 2 şehri -diğer istatistiklerin yanı sıra- rapor edilen tüketici fiyatları, algılanan suç oranları, sağlık hizmetlerinin kalitesi gibi kitle kaynaklı birçok farklı açıdan değerlendiren küresel bir veritabanıdır. Geçirdiğimiz bu pandemi sürecini de göz önüne alırsak öncesi ve sonrası için Numbeo çok işimize yarayacak bir site olabilir.

3. playlistbuddy.com

Spotify'da oluşturduğunuz ya da takip ettiğiniz herhangi bir oynatma listesini (playlist) sadece birkaç dakika ile Youtube oynatma listesi haline getirebileceğiniz ve böylece iki uygulamada da favori şarkılarınızı rahatça takip etmenizi sağlayan bir uygulama: Playlist Buddy

4. musclewiki.com

Şimdi biraz hareket zamanı! Spor yapmak istiyorum ama nerden, nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum diyenler buraya. Sizler için vücudunuzun hangi bölgesini çalıştırmak istiyorsanız o bölgeyi seçecebileceğiniz ve yapmanız hareketleri sizlere sunan mükemmel bir uygulama: MUSCLEWIKI

5. remove-vocals.com

Karaoke partilerinizi daha keyifli hale getirecek bir uygulamayla karşınızdayız: Vocals-Remover. Bu uygulamayla elinizdeki herhangi bir şarkının vokalini veya müziğini kaldırabilirsiniz. Türkçe dil seçeneği de olan ayrıca şarkıları hızlandırma ya da yavaşlatma gibi birçok özelliğinin yanı sıra üstelik ücretsiz bir uygulamadır.

Özgün İçerik


Beste  Kurt

Okuyan, sorgulayan ve gelişime açık bir endüstri mühendisi adayı.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.