Öğrenci Kariyeri Banner

IELTS'e Hazırlanabileceğiniz Bazı Ücretsiz ve Harika Siteler

IELTS'e Hazırlanabileceğiniz Bazı Ücretsiz ve Harika Siteler

İngilizce seviyenizi belirlemede çoğu zaman tek kaynak olarak kabul edilen IELTS için özel hazırlanmış içeriklere, testlere ve videolara ücretsiz şekilde ulaşmanızı sağlayacak siteleri sizler için derledik. Her biri farklı alanlarda özgün içeriklere sahip. Sıfırdan IELTS'e hazırlanmak isteyenler dahil olmak üzere İngilizcesini akademik olarak geliştirmek isteyen herkes bu içeriklerden faydalanabilir.

IELTS Çalışmaya Nereden Başlamalı

IELTS Çalışmaya Nereden Başlamalı

IELTS konusunda çalışmak için pek çok akademisyenin farklı önerileri bulunur. Nereden başlamalı konusundan önce sizin ne seviyede olduğunuzu belirlemek daha önemli bir konudur. Eğer sıfır seviyesindeyseniz temel İngilizce'nizi geliştirmek için Duolingo gibi online uygulamalar ve ücretsiz Udemy kurslarına göz atabilirsiniz.

IELTS Reading:

IELTS hazırlananlar için hem genel hem de akademik okuma parçalarının olduğu güzel bir site.

http://ielts-exam.net/ielts_reading/

IELTS Buddy:

Dil bilgisi ve kelime çalışabileceğiniz güzel bir site. Ayrıca sınav sorularına verilen örnek cevapları inceleme fırsatı, sınava ilişkin ipuçları ve indirilebilir dokümanlar da sunuyor.

http://ielts-exam.net/ielts_reading/

IELTS Liz:

Sınava yönelik pek çok bilgi ve ipucu bulabileceğiniz bu sitede aynı zamanda sınava yönelik videolar da izleyebilirsiniz.

https://ieltsliz.com/

IELTS Up:

Yazma ve konuşma becerilerinizi geliştirebileceğiniz, sınava yönelik yazma ve konuşma diline ait ifadeler bulabileceğiniz güzel bir site.

https://ielts-up.com

IELTS Podcast:

IELTS’e yönelik ipuçlarını Podcast formatında dinleyebilir ve indirebilirsiniz.

https://ieltspodcast.com

İlginizi Çekebilir: Film İzlerken İngilizcenizi Geliştirmek İçin Uygulayabileceğiniz Taktikler


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.