Öğrenci Kariyeri Banner

Dizilerle İngilizce Öğreten Youtube Kanalından 4 Video

Dizilerle İngilizce Öğreten Youtube Kanalından 4 Video

İngilizce öğrenme yolculuğunun en güzel yanı internette birçok kaynak bulma fırsatına sahip olunmasıdır. Bu yolculukta belki de tek ihtiyacınız olanlar defter, kalem ve internet bağlantısı.  

Ana dili İngilizce olan insanlardan bu dili duymak dinleme (listening) için en verimli yoldur. Dinlemeyi sevdiğiniz dizi ve filmlerle de gerçekleştirebilirsiniz. Onların hayat serüvenlerini izlerken doğal dil akışını da duymuş oluyorsunuz ve böylece etkili bir dil edinme sürecine giriyorsunuz. Önereceğimiz bu Youtube kanalından dizileri izlemek İngilizce öğrenme hedefini daha sistematik hale getiriyor. 

İşte, Learn English With TV Series Youtube kanalından sizler için seçtiğimiz 4 video. 

 

1.Friends İle İngilizce Öğren 

Asla popülerliğini kaybetmeyen başarılı sitcom olan Friends 10 sezon sürdü.  Manhattan’da yaşayan 6 yakın arkadaşın hayatını odak haline getiren dizi günlük diyaloglarla İngilizce öğrenme hedefinize sizi daha da yaklaştıracak. 

 

2. The Big Bang Theory İle İngilizce Öğren 

Dizinin ana karakterlerinden biri olan Sheldon Cooper’ın sarkastik ve hızlı konuşması ile ünlüdür. Sheldon’a hayran ve sinir olmak arasından gidip geleceksiniz. 

 

3. Modern Family İle İngilizce Öğren 

Sahte belgesel tarzı ile çekilen dizide bazen oyuncular kamera ile doğrudan konuşuyor. Hayatlarının süregelen zorluklarından, komik durumlardan ve heyecanlarından bahsediyorlar.  

 

4. The Crown ile İngilizce Öğren 

İngiliz kraliyet ailesinin ışıltılı hayatını, skandallarını ve kendi içlerindeki hırslarını, hezeyanlarını anlatan tarihi bir dizidir. 

 

Diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz;

İngilizcenizi Geliştirirken Size Kolaylık Sağlayacak 3 Youtube Kanalı

İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Netflix Dizileri

İngilizce Öğrenmek İçin En İyi 10 Uygulama


0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.