Öğrenci Kariyeri Banner

İngilizcenizi Geliştirirken Size Kolaylık Sağlayacak 3 YouTube Kanalı

İngilizcenizi Geliştirirken Size Kolaylık Sağlayacak 3 YouTube Kanalı

Bu zamanda iyi seviye dil bilmemek bize iş hayatında, akademik alanda, hatta günlük hayatımızda zorluk yaşatabiliyor. Bu küreselleşen yaşam tarzında geri kalmamak için günümüzün gerekliliklerine yetişmek şart. Şimdilerde İngilizce öğrenmek ise Türkçe bilmek kadar önemli oldu. Bu yolda işinize yarayacak birkaç verimli kanalı, sizin için derledik.

 

    1.Özer Kiraz – İngilizce Konu Anlatımı

Dil bilgisine yönelik harika video dersler bulunan, "İngilizce Konu Anlatımı" isimli YouTube kanalıdır. Her konu için anlatımdan sonra film kesitleri sunarak daha pratik bir eğitim şekli gerçekleştiriyor. Ayrıca ders sonlarında pekiştirmeniz için alıştırma da yapıyor. Şu dönemde kursta eğitim görme imkanı olmayanlar veya takviye almayı düşünenler için iyi bir alternatif.

 

    2.Hakkı Şahin

Neredeyse hepimiz “Benim Hocam” kanalında bir videoyu açıp ders ya da sınavlar için izlemişizdir. Hakkı Şahin de bu kanal altında İngilizce eğitimi yapıyor. Özellikle YDS çalışacaklar için oldukça yararlı olan anlatımı için detaylı ve akılda soru bırakmayacak şekilde anlattığını da söyleyebiliriz.


 

    3.Etkili Pratik İngilizce

Daha çok İngilizce temeli olmayanlara uygun olacak şekilde hazırlanmış video derslerden oluşuyor. İngilizce’nin günlük ifadeleri, phrasal verbs ve daha birçok konu için videoları barındıran "Etkili Pratik İngilizce" isimli YouTube kanalıdır. İngilizce öğrenmeye günlük ifadelerden başlamak istiyorsanız bu kanal tam size uygun. İngilizcenizi daha iyi kılmak YouTube kanalları ile de mümkün.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!

İngilizce Öğrenirken Size Yardımcı Olabilecek 3 Udemy Kursu Önerisi

İngilizce Öğrenirken Mutlaka Yapmanız Gereken 4 Şey

 

 

 


tuğba özdemir

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Özdemir...

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.