Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretsiz Şekilde İngilizce Konuşma Pratiği Yapabileceğiniz Uygulamalar

Ücretsiz Şekilde İngilizce Konuşma Pratiği Yapabileceğiniz Uygulamalar

İngilizceyi biliyorum fakat konuşamıyorum dediğin noktada dilini, hiç tanımadığın biriyle konuşup geliştirebileceğin ücretsiz program önerileriyle geldim. 

Hepimiz hemen hemen ingillizceyi biliyoruz fakat pratik yapamadığımız için yabancı insanlarla konuşurken bu durum bizi geriyor. Bulduğumuz birkaç program sayesinde hem dilini geliştirip hem de yeni insanlarla etkileşim haline geçeceksin. 

1)Free4Talk

Bu sitede sadece ingilizce değil birçok dili seçip konuşabildiğiniz ücretsiz bir uygulama. Seviyeni ve konuşacağın dili seçip buna göre de odalara dağılıp hiç tanımadığınız, dünyanın her yerinden insanlarla etkileşime geçebiliyorsunuz. Sitenin en güzel yanlarından birisi de uygulamayı kullanırken insanlar seni ekleyemiyor veya takip edemiyor. 

Free4Talk

2)Speak Peak 

Speak Peak uygulamasında, insanlarla eşleşip ister oyun seçip seçtiğiniz konu hakkında konuşarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Oyunlar da kelime hafızanıza yeni kelimeler ekleyerek sizin için bulunmaz bir fırsat olacaktır. 

Speak Peak

3)Lingbe 

Bu uygulamada native ile ücretsiz konuşma pratiği yapabilirsiniz. Uygulamaya katıldıktan sonra reklamları izleyip ya da başka dil öğrenmek isteyenlere yardım ederek puan toplamanız gerekiyor. Konuştukça veya reklam izledikçe lingo kazanacaksınız. 

Lingbe

4)Language Exchange 

Facebook ya da benzeri sosyal ağlarda Language Exchange gruplarına katılıp düzenli konuşma pratiği yapabileceğiniz yabancı kişiler bulabilirsiniz. Tanışacağınız insanlarla arkadaşlık kurabilirsiniz. 

Grup Linki

5)Pramp 

Practice Mock Interviews uygulamasında kişilerle İngilizce teknik mülakatlara hazırlanabilirsiniz. Karşınızdaki kişiyle online cooding yaparak, problem üzerine tartışabiliyorsunuz. 

Pramp


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

1 Yorum

  • Yusuf Arda Akveran

    Dualingo'yu beklerdim :)

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.