Öğrenci Kariyeri Banner

Tesla, Türkiye İçin İş İlanları Açtı!

Tesla, Türkiye İçin İş İlanları Açtı!

Türkiye operasyonlarına hazırlanamaya devam eden elektrikli otomobil şirketi Tesla, Türkiye için dört yeni iş ilanı yayınladı. Açılan dört ilanın üçü aynı bölümden.

Elon Musk’ın elektrikli otomobil şirketi Tesla’nın Türkiye’ye gelişi, bu yılın başlarında kesinleşmişti. Tesla’nın Türkiye operasyonları için kemik kadro oluşturulmuş, CEO’luk görevi ise Kemal Geçer'e verilmişti.

Fakat o günden bu yana Türkiye operasyonları hakkında yeni bir gelişme olmamıştı. Bugün ise Tesla’nın çok yakında hizmet vermeye başlayacağını gösteren bir gelişme yaşandı. Tesla, resmi internet sitesinde Türkiye için yeni iş ilanları açtı.

Tesla’nın Türkiye için açtığı iş ilanları şöyle:

  • Otomotiv mekanikerleri/teknisyenleri
  • Servis danışmanı
  • Parça danışmanları
  • Tesla Advisor (Tesla danışmanı)

İlanların ilk üçü Tesla servisleri, dördüncü ilan ise bayilerde bulunan bir pozisyon üzerine. Tesla Advisor’lar, müşterilerin bayiye adım attıkları andan satışa ve aracın teslimine kadar tüm süreçlerde müşteriye danışmanlık desteği veriyorlar. 

Tesla, Türkiye faaliyetlerine başlamak üzere bugüne kadar birçok pozisyon için de işe alımlar yaptı. Şirketin LinkedIn sayfasında birçok Türk ismin Türkiye için yönetici, danışman ve teknisyen olarak görev alacağı düşünülüyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.