Öğrenci Kariyeri Banner

Yılın En Uzun Gecesi Olan 21 Aralık'ta İzleyebileceğiniz Filmler!

Yılın En Uzun Gecesi Olan 21 Aralık'ta İzleyebileceğiniz Filmler!

Yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık'ta izleyebileceğiniz uzun soluklu filmleri sizler için derledik.

1- The Irishman 

The Irıshman, eski bir asker olan Frank Sheeran'ın hayatını konu alıyor. Film, bir mafya tetikçisi olan Sheeran'ın hayatından kesitleri izleyiciyle buluşturuyor. Aynı zamanda Amerika'nın en gizemli suç olaylarından biri olan sendika lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşu da işleniyor.

2- Once Upon A Tıme In Hollywod

Bir Zamanlar Hollywood'da, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Başrolde yer alan Leonardo DiCaprio, Rick Dalton isimli bir aktöre hayat veriyor.

3- Back To The Future

Garip bir bilim insanı olan Dr. Brown, zamanda yolculuk yapması mümkün olan bir araba icat eder ve bu arabayı ilk defa Marty adındaki bir genç kullanır. Ancak Marty'nin yaptığı bir zamanlama yanlışı, onu geleceğe değil geçmişe gönderir.

30 yıl öncesine giden genç adam, geçmişini değiştirecek bir hata yaparak olayların daha da karışmasına neden olur. Şimdi ise doğumunu bile engelleyebilecek bu hatayı değiştirebilmesi için büyük bir çaba harcaması gerekmektedir.

4- Avengers: End Game

Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir.

5- Kış Uykusu 

Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu filmi, eski bir tiyatro oyuncusu olan Aydın'ın, Anadolu bozkırlarının ortasında, adeta bir kış uykusuna yatmış gibi görünen ıssız bir mekanda, kendisiyle, hayalleriyle, sevdikleri ve taşrayla kurduğu ve düşe kalka sürdürmeye çalıştığı ilişkilerini konu alan uzun soluklu bir yapımdır.

6- Sarmaşık 

Başrollerinde Nadir Sarıbacak, Hakan Karsak ve Kadir Çermik'in yer aldığı film, bir armatörün iflas edip ortadan kaybolmasının ardından, deniz hukuku gereği gemide kalmak zorunda olan ve hiçbir yere gidemeyen beş gemici ile bir kaptanın arasındaki hiyerarşik mücadeleyi anlatmaktadır.

7- İçimdeki Yangın 

Aile dostları olan bir avukatın çağrısı üzerine annelerinin ölümünün ardından kendilerine yazılmış bir mektupla karşılaşan ikiz kardeşler Jeanne ve Simon, ölen annelerinin son arzusunu yerine getirmek amacıyla Lübnan'a doğru yola çıkmasını konu alıyor.

8- Labirent

Kayran, büyük ve etrafı taş duvarlarla çevrili bir alandır. Thomas, Kayran'a bırakıldığında diğer erkek çocuklar gibi adı dışında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Kayran'daki Thomas dışında herkes oradan çıkmanın imkânsız olduğunu düşünmektedir. Labirent serisi toplam 3 filmden oluşmaktadır.

9- Pi'nin Yaşamı 

Film 16 yaşlarında olan Piscine Molitor "Pi" Patel'in yanında Richard Parker adında bir Bengal kaplanıyla Pasifik Okyanusu'nda can salının üzerinde hayatta kalmaya çalışmasının hikâyesidir. Film 11 dalda Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir.
 

10- Whiplash

 

Whiplash, genç bir müzisyenin öykünü anlatıyor. Küçük yaşlardan itibaren bateri çalmaya başlayan Andrew, işinde tam anlamıyla bir usta olmak ister. Üniversite tercihinde de ülkenin en iyi müzik okulu olarak gördüğü Shcarffer Konservatuarı'na girer. Henüz 19 yaşındadır ama dersler harici var gücüyle antrenman yapar.
 


Damla Taşkın

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Damla Taşkın..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.