Öğrenci Kariyeri Banner

Podcast Dinleyerek İngilizcenizi Geliştirin

Podcast Dinleyerek İngilizcenizi Geliştirin

Podcast dinleyerek ingilizce gelişimine destek ol. 

Dijital dünyada yaşamanın birçok avantajı var. İngilizce podcastler de bunlardan sadece bir tanesidir. Düzenli bir şekilde dinlerseniz, podcastler sizin yetkinliğinizi arttıracaktır. İşe, okula veya sporda dinleyebileceğiniz podcastler, kelime hafızanıza yeni kelimeler katacaktır. Bir yerden başlamanız için podcastler önerileri ile geldik. 

Learn English 

Learn English

Learn English,müzakereler içeren, günlük hayattan kelimeleri ve olayları kapsayan bir podcasttir. Başlangıç seviyesi için kendinizi geliştirebileceğiniz, anlaması kolay bir podcasttir. Ayrıca sizi destekleyici ücretsiz ögeler sunmaktadır. Bölüm bölüm dinlenen podcast, quizler ve kelime testleri ile sizleri desteklemektedir. 

Voice Of America

Voice Of America

Voice Of America, başlangıç seviyesi için en uygun podcastlerden birisidir. Başlangıç seviyeniz ilerledikçe daha hızlı konuşmaları dinlemeye ve anlamaya başlayacaksanız. Her başlıkta başka bir konu anlatılmaktadır. Amerikan tarihi, sinema ve bilim gibi birçok konu işlenmektedir. 

Luke's English Podcast 

Luke's English Podcast 

Luke English Podcast, dinleyiciye stand-up mantığı ile eğlendiren, öğrenirken güldüren bir podcasttir. Dinleyici kendine çeken, sıcak bir anlatımı vardır. Bazı bölümlerinde Doctor Who bölümünü anlatırken İngiliz Premier Ligi Futbolu hakkında da konuşabilmektedir. 

Culips ESL Podcast

Culips ESL Podcast

Seviyeniz ne ise ona uygun bir podcast seçip dinleyebilirsiniz. Culips sitesinin en güzel yanlarından birisi podcast stillerinin olmasıdır. Catch Word podcastlari günlük konuşabilmeniz için ona göre sözler seçip, deyimlere ve argo sözcüklere yer veriyor. Cahtterbox ise kişiler arasındaki konuşmalara yer veriyor. Simplified, yavaş ve takip etmesi kolay anlatımı yapmaktadır. 

Ted Talks Daily 

Ted Talks Daily

Hafta içi her gün, Ted Talks Daily konuşmaları podcast şeklinde yayınlanmaktadır. Dünyanın önde gelen konuşmacıları tarafından, yapay zekadan zoolojiye kadar her şeyin konuşulduğu bu podcast hem dilinizi hem de bakış açınıza yeni bir şeyler katmanızı sağlayacaktır. 

Business English Pod 

Business English Pod 

İş dünyasında gerçekleşen olayları, mevcut olayların anlatılığı bir podcasttir. Business English Podcastte iş hayatındaki bütünleyici dil mevcuttur. Konuşma hızları, normal hızın üç katı hızındadır. Diksiyon açısından da mükemmel bir uyum vardır. İş hayatının nasıl yürüdüğü konusunda deneyim kazanacaksınız. 


Şevval Köksal

Site İçerik Koordinatörü

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.