Öğrenci Kariyeri Banner

Kaan Çivici İle İngilizce Nasıl Öğrenilmez Workshop'u

Kaan Çivici İle İngilizce Nasıl Öğrenilmez Workshop'u

İngilizce öğrenmek günümüzde hem iş hayatı hem de günlük hayatta oldukça önemli becerilerden biri olduğu için bu konuda pek çok öğrencinin sorunlarla karşılaştığı su götürmez bir gerçek. Bu konuda yaşanan sorunları ve deneyimleri canlı canlı dinleme imkanı veren bir workshop ile bugün karşınızdayız.

Bir süredir Amerika'da yaşamını sürdüren ve normalde de öğrencilere eğitim veren Kaan Çivici, bu Workshop'ta İngilizce öğrenme konusunda öğrencilerin yaşadığı sorunlara değinecek ve gelen soruları yanıtlayacak. Özellikle soru-cevap üzerinden interaktif bir şekilde ilerleyecek olan bu Workshop ücretsiz ve online olarak düzenlenecek.

Etkinliğe Kimler Katılabilir?

Özellikle yabancı dil ağırlıklı işlerde çalışmak isteyen yani geleceğine neredeyse her alanda şekil vermek isteyen tüm öğrenciler etkinliğe katılabilir.

Etkinliğe Nasıl Katılacağız?
Etkinliğimiz 21 Ocak 16:00'da Zoom'da Link; https://bit.ly/kaantalks01

 


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.