Öğrenci Kariyeri Banner

İnternette Gezinirken Keyif Alacağınız 5 Web Sitesi

İnternette Gezinirken Keyif Alacağınız 5 Web Sitesi

Evde sıklıkla zaman geçirmek zorunda olduğumuz bugünlerde, internet aracılığıyla birçok faaliyette bulunabiliyoruz. Bugün  kullanırken keyif alacağınız ve  işinize yarayabilecek 5 web site önerisini sizler için derledik. 

1. Numbeo.com 

Numbeo.com

Bu site sayesinde ziyaret etmek istediğiniz şehir ile yaşadığınız şehir arasındaki maliyeti hesaplayabilirsiniz. Kira, market fiyatları vb. gibi pek çok unsurun karşılaştırılmasına ulaşabilirsiniz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

2. Coronaninja.co 

coronaninja.com

Bir diğer öneri ise bir oyun sitesi. Yaşadığımız pandemi döneminde adını sıklıkla duyduğumuz ve duymaktan bıkdığımız virüsleri oyunda, rahatlıkla yakalayıp kesebiliyorsunuz. Hepimize iyi geleceğine inandığımız bir site önerisi olabilir.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

3. İmagecompressor.com

imagecompressor.com

Çoğu zaman bir siteye fotoğraf yüklerken boyut sınırı konusunda sıkıntı yaşayabiliyoruz. Bu harika site fotoğraf boyutunu düşürürerek, bizleri bu dertten kurtarmış oluyor.  

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

4. Outsidesimulator.com 

outsidesimulator.com

Bu site internet aracılığıyla oturduğunuz yerden güzel bir doğa yürüyüşüne çıkmanızı sağlıyor. Dünyadaki herhangi bir konumu seçerek sanal bir doğa yolculuğuna çıkabilirsiniz. 

Siteye buradan ulaşabilirsiniz. 

5. Localingual.com

localingual.com

Dünya üzerinden seçtiğiniz herhangi bir yerdeki farklı dil ve aksanlarda konuşan insanların seslerini dinleyebileceğiniz bir site. Kesinlikle göz atmanızda yarar var.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yazılarımıza da göz atabilirsiniz:

İnternetin Sonuna Geldim Diyenler İçin Tasarlanmış 15 Web Sitesi

Her Alanda İşinize Yarayacak 5 Web Sitesi

Kenarda Köşede Kalmış Çok Kullanacağınız 5 Web Sitesi

 


Beyza Narin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Beyza Narin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.