Öğrenci Kariyeri Banner

Her Alanda İşinize Yarayacak 5 Web Sitesi

Her Alanda İşinize Yarayacak 5 Web Sitesi

Bazı web siteleri işimizi kolaylaştırmak konusunda gerçekten başarılı. İşte sizler için o web sitelerinden birkaç tanesi:

Dictation.io

dictation.io web site

Konuşulanları yazıya dökmek ya da yazmak yerine konuşarak yazıya dökmek isterseniz bu uygulama tam size göre. Site, konuşulanları yazıya dökebiliyor.

 

Whatismymovie.com

whatismymovie.com

Bazen aklımıza izlediğimiz bir film gelir. Sahnelerini hatırlarız lakin ismini bir türlü çıkaramayız. Aklınızda kalan bilgileri yazın ve site sizin için filmi bulsun!

 

Geacron.com

geacron web site

Web site meraklıları için çok güzel bir bilgi hizmeti sunuyor. Bu interaktif dünya haritasıyla dilediğin yıla ışınlanıp o dönemin dünya haritasını görebilirsin.

 

Whicbook.net

whichbook kitap seç web site

Kitapseverler buraya. Yeni bir kitap okumak istediğinizde kitapçılarda ararken yalnızca türünü filtreleyebilirsiniz. Bu site kitapları kriterlere bölerek size aradığınız kitapları öneriyor. Örneğin sayfa sayısı, sonu mutlu biten gibi seçeneklerle kitapları kriterlere ayırmış.

 

Grammarly.com

grammarly

İngilizce metinleri dil bilgisi açısından değerlendirecek ve düzeltecek bir işlevi olan, gerçekten iş görür bir Chrome ekletisi.

 

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Her Öğrencide Bulunması Gereken Uzantılar ve Web Siteleri

Ücretsiz CV (Özgeçmiş) Hazırlayabileceğiniz 5 İnternet Sitesi

Müzikseverlerin Beğeneceği 4 Site

 

 


tuğba özdemir

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Özdemir...

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.