Öğrenci Kariyeri Banner

Bakış Açınızı Değiştirecek Daha Önce Görmediğiniz 5 Kurs!

Bakış Açınızı Değiştirecek Daha Önce Görmediğiniz 5 Kurs!

Hepimiz bazen sağa sola koşuşturmaktan yorularak hiçbir şey yapmadan sadece durmak isteriz. Okul, iş, bitmek bilmeyen ödevler ve sınavlar derken kendinize vakit ayırmayı sizce de ihmal etmiyor musunuz? Sizlere bugün günlük yaşamın stresinden uzaklaşarak, kişisel gelişiminize harika katkılar yapacak 5 kurs önerisinde bulunmaya geldik.

1. Kendinizi Gerçekleştirmenin Yolları

Kendini Gerçekleştirmek

Bu kurs, pozitif psikolojinin kurucusu olan Abraham Maslow’un düşüncelerinden hareketle, bireylerin en çok ihtiyaç duyduğu kendini gerçekleştirme amacına nasıl ulaşması gerektiğini anlatıyor.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

2. Kitap Tavsiyeleri

Kitap Tavsiyeleri

Tarih, felsefe, dini, edebi ve daha pek çok roman türünün içinde olduğu 100 kitap önerisinde bulunan bu kurs ile sayfalar arasında kaybolarak ufuk açıcı, harika bir zihinsel yolculuğa çıkacaksınız.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

3. Rubik Küp Eğitim Seti

Rubik Küp

Rubik küpler herkesin ilgisini çeken ama birçoğumuzun da mantığını anlamaması nedeniyle hevesinin kırılıp yarıda bıraktığı bir hobidir. Bu kurs sayesinde küp çözmenin tüm taktiklerini öğrenerek daha rahat yapabileceksiniz.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

4. Zengin İnsanların Zihniyet Yapısı

Zengin insanlar

13 videodan oluşan bu eğitim, zengin insanların nasıl para kazandığını ve hayat felsefelerinin nasıl olduğunu anlatıyor. Sonuna kadar bitirmenin önemle tavsiye edildiği bu kursu tamamladıktan sonra daha fazla para kazanmak için adımlar atmaya başlayacaksınız.

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

5. Hayatını Değiştirmek için Beynini Yeniden Programla

Hayatını Programla

Hayatın sıradanlığından bıkmış, artık radikal bir değişim istiyorsanız bu eğitimi kesinlikle seçmelisiniz. Hayal ettiğiniz bir hayata kavuşmanıza yardımcı olacak bu kişisel gelişim kursunu tamamladıktan sonra kendinize dair pek çok şeyin değiştiğine şahit olacaksınız

Kursa buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içeriklerimize de göz atabilirsiniz: 

Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Alanında Udemy’den Alabileceğiniz 8 Ücretsiz Kurs

Udemy'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Erişime Açılan 5 Kurs

Udemy'den Alabileceğiniz 10 Ücretsiz Kurs

İngilizce Öğrenirken Size Yardımcı Olabilecek 3 Udemy Kursu Önerisi


Beyza Narin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Beyza Narin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.