Öğrenci Kariyeri Banner

Udemy'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Erişime Açılan 5 Kurs

Udemy'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Erişime Açılan 5 Kurs

Dünya çapında 40 Milyondan fazla öğrencinin eğitim aldığı Udemy’e ücretsiz katılın! Hedeflerinize ulaşacağınız bu yolda kısa süreliğine ücretsiz erişime açılan kursları derledik.

Tableau Training: Master Tableau For Data Science

Tableau, günümüzde çoğu şirketin büyük veriyle uğraşma sorunlarını çözmek için kullandığı yeni bir araçtır.

Bu kurs, Tableau kullanımında yetkin olmanıza yardımcı olacaktır. Tableau, sürükle ve bırak arayüzü kullandığı için Tableau'yu öğrenmek için bir programcı olmanıza gerek olmadığından öğrenmesi eğlenceli, anlaşılması çok kolay olan pazardaki bir veri görselleştirme yazılımıdır . Kurs, Tableau'yu anlamanıza ve içinde sağlam bir temel oluşturmanıza yardımcı olacak beceriyi öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Excel Basics [2020] + Advanced in Ms Excel 2019 & Office 365

Bu özel Microsoft Excel [2020] Başlangıç ​​seviyesindeki kursunda , Excel'in veri görselleştirme ve üretkenliğe odaklanan en önemli özelliklerini öğrenebilirsiniz.  Bu kursu alarak Excel becerilerinizi gerçekten ortalamanın çok üstüne çıkarabilirsiniz . Mutlak bir acemiyseniz endişelenmeyin. Her şeyi adım adım açıklanacak.

Speak to Win and Influence

Gelişmiş topluluk önünde konuşma becerilerinin-z gücüyle insanları kazanmayı ve olumlu şekilde etkilemeyi öğrenin. Harika bir iletişimci olun ve başarınızı hızlıca izleyin.

Communicate to Win and Influence

En çok arzu ettiğiniz hedeflere ulaşmak için tam potansiyelinizi ortaya çıkarın:

  • İş merdiveni yukarı çıkın.
  • Herhangi bir iş ortamında insan etkileşimlerinizi nasıl bağlayacağınızı ve bunlardan en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı öğrenin.
  • İnsanların örnek aldığı etkili lider olun.
  • Diğer bireylere, ekiplere ve tüm organizasyonlara liderlik etmek ve onları olumlu yönde etkilemek için iletişim becerilerini öğrenin.
  • Kişisel markanızı ve işinizi büyütün.
  • Kendinizi ve markanızı farklı kanallar aracılığıyla başarılı bir şekilde tanıtabilecek bütünsel bir işletme sahibi olun.
  • Zenginleştirici ve uzun süreli ilişkiler oluşturun.
  • İnsan etkileşimlerinin geliştiği bir güven ve açıklık iklimi kurma becerisi edinin.
  • Karar verdiğiniz her şeyi başarın.

Başarınızın % 80'i İletişim Becerilerinize, bu eğitim kursunun tam olarak ne hakkında olduğuna bağlıdır.

Winning Communication Skills for Telephone, Conference Calls

Bu kurs, ekibinizde telefon kullanan ve müşteriler, müşteriler, potansiyel müşteriler, meslektaşlar, yatırımcılar ve patronlarla iletişimlerini ve iş başarılarını artırmak isteyen herkes içindir.

 


Sude Genç

KTO Karatay Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. İnstagram: sugenc20

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.