Öğrenci Kariyeri Banner

YDS ve YÖKDİL’e Yönelik Online 8 Uygulama Önerisi

YDS ve YÖKDİL’e Yönelik Online 8 Uygulama Önerisi

 

Birçoğumuz İngilizcemizi geliştirirken yeterliliğimiz ölçmek için sınavlarla bunu derecelendirmek istiyoruz. Veyahut akademik gelişimlerde, yurt dışı fırsatlarında bu gibi sınavlarda gösterdiğimiz yeterlilikler, dereceler bizler için önemli rol oynuyor. Bu gibi sebepler dolayısıyla sizlere yazımızda YDS ve YÖKDİL’e yönelik öneriler yapacağız.

1.YDS-YÖKDİL İngilizce Kelime Ezber

ingilizce

YDS, YÖKDİL ve TOEFL gibi sınavlara yönelik olarak hazırlanmış bu kelime uygulaması kelimeleri sizlere görselleştirerek sunuyor. Hem eğlenmek hem de kelime ezberlemek için birebir bir uygulama.

2. MODA Dil Akademisi Yayıncılık

ingilizce

Bu uygulama daha çok YDS’ye yönelik. Uygulama sadece kelime öğretmekle kalmıyor bunu oyunlaştırarak sunuyor bizlere.

3. YDS ve YÖKDİL Test Uzmanı

ingilizce

Bu uygulama bizlere binlerce kelimeyi ve cümleyi test olarak sunuyor. ÜSD, YDS, YÖKDİL, TOEFL ve benzeri yabancı dil sınavlarına yönelik bir uygulama.

4. BBC Learning English

ingilizce

Resmi olarak BBC uygulaması olan bu uygulama iddialı ve hızlı bir gelişim süreci vadediyor bizlere.

5. YDS Vital Rules

ingilizceingilizce

YDS ve LYS-5 sınavlarına hazırlanan bu uygulama kolaylıkla kullanım ve keyifli öğrenim süreci sağlıyor. Kritik kelimeler, dilbilgisi kuralları ve sınavlara yönelik bilgiler sunuyor.

6. 6000 Kelime

ingilizce

Bu uygulama bizlere kelime geliştirirken dilbilgisi kurallarını öğrenebilmeyi vaat ediyor. Fonetik geliştirmek ve okuyuşumuzu geliştirmek için oldukça etkili bir uygulama gibi gözüküyor.

7. Duolingo – Eğlenceli Dil Öğrenin

ingilizce

Benimde bir zamanlar kullandığım bir uygulama kendisi hatta yazıyı yazdığım sıra tekrar kullanmayı düşünüyorum. Birçok uygulamadan farkı bizlere bildirim göndererek dil öğrenimine bizleri hırslandırıyor olması. Kullanan birçok kişi belli bir sıralamaya giriyor ve siz uygulamadan uzak kaldığınızda sıralamanız bundan etkileniyor.

8. Cambly – İngilizce Öğretmeni

ingilizce

Daha önce pek çok kez duymuş, görmüş olabileceğiniz bir uygulamadır kendisi… Bolca reklamı yapılıyor. Bilindiği üzere İngilizceyi en etkili öğrenme yollarının başında konuşmak gelir. İngilizceyi günlük hayatınızda kullandığınız zaman beyninizde daha iyi yer eder kelimeler. Bu anlamda camblyde birebir İngilizce konuşma olanağı sağlanıyor. Karşınızda anadilleri İngilizce olan veyahut İngilizceyi çok iyi konuşabilen insanlar oluyor ve bu sayede online olarak görüntülü bir şekilde etkileşim kurma imkanınız oluyor.

 

İngilizceye dair önerilerle ilgili diğer yazılarımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Büşra Canpolat

Kocaeli Üniversitesi - Hukuk Fakültesi

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.