Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretsiz Olarak İleri Seviye IELTS Eğitimi Alma Fırsatı

Ücretsiz Olarak İleri Seviye IELTS Eğitimi Alma Fırsatı

İngilizce seviyeniz ne kadar iyi olursa olsun dünya genelinde bunu belgelemek için IELTS sınav puanına ihtiyaç duyabilirsiniz. IELTS sınavında da normal İngilizcenize güveniyor olsanız bile daha önceki sınavlarda çıkan konular ve sorular, bu alanda uzmanlaşmış kişilerden alınan görüşler ve çok daha fazlası işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Bu noktada uzmanların hazırladıkları içerikler genellikle ücretli ve çok yüksek fiyatlı olarak sunulsa da bugün bu sorunu çözen bir içerikle karşınızdayız.

IELTS Sınavında Neler Gerekir?

IELTS Sınavında Neler Gerekir

IELTS normal bir İngilizce bilgisinin yanında akademik olarak İngilizce seviyenizi konuşma, dinleme, yazma gibi her türlü alanda ölçen bir sınavdır. Sıfırdan IELTS'e hazırlanmak gibi seçenekler mümkün olsa da genel olarak kabul edilir bir puan almak için İngilizcenizin iyi seviyede olması faydalı olacaktır.

İleri IELTS Kursu Hakkında Detaylar

Dünya genelinde İngilizce seviyenizi belgelemeye yarayan IELTS için özel hazırlanmış bu kursla hem İngilizcenizi geliştirebilir hem de sınava yönelik çalışma yapabilirsiniz.

Online olarak kendi hızınıza göre çalışabildiğiniz bu kursta yaklaşık 6 aya kadar çalışma sağlayabileceğiniz materyal bulunuyor.

Kurs sonunda sertifika almak isterseniz bu noktada ücret ödemeniz istenebilir.

Kursa Ulaşmak İçin Tıklayınız


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.