Öğrenci Kariyeri Banner

Sayfa Sayısına Rağmen Çok Akıcı 4 Kitap Önerisi

Sayfa Sayısına Rağmen Çok Akıcı 4 Kitap Önerisi

Bazı kitaplar, sayfa sayısıyla gözümüzü korkutur. Fakat iç dünyasına girdiğimiz anda kitabın nasıl başlayıp nasıl bittiğini anlamayız. Bu tarz kitaplar gerek karakterleriyle gerek olay örgüleriyle hafızalarımıza kazınır. Sizler için kalınlığına rağmen çok akıcı olan 4 kitabı derledik.

 

1. Martin Eden- Jack London

martin eden

Martin Eden, Jack London’un en ünlü eserlerinde birisidir. Yarı otobiyografik bir eser olma niteliğindeki kitap, baş karakteri olan Martin’in hikayesini anlatır. İdealistliğin vücut bulmuş hali olan bu karakterin hikayesi kesinlikle okunmalıdır.

 

2. Monte Cristo Kontu-Alexandre Dumas 

monte cristo kontu

Monte Cristo Kontu, Dumas’ın en sevilen kitaplarındandır. Fransa’da geçen hikaye, olay örgüsü ve karakterleri bakımından oldukça ilgi çekicidir. Kalınlığına rağmen nasıl başlayıp nasıl bittiği belli olmayan bu eser, sizlere çok keyifli bir okuma serüveni yaşatacaktır.

 

3. İki Şehrin Hikayesi-Charles Dickens

iki sehrin hikayesi

İki Şehrin Hikayesi, dünyada en çok satılmış kitaplardan bir tanesidir. Fransız devriminin hikayesine farklı gözlerle bakmayı sağlayan bu eser, İngiltere ve Fransa arasında geçer. Sayfa sayısına rağmen ilginç olay örgüsü adeta büyüleyici bir niteliktedir.

 

4. Oblomov-Ivan Gonçarov

oblomov

Oblomov, Ivan Gonçarov’un en ünlü eseridir. Rus ve Dünya edebiyatına “Oblomovluk” denen bir terim kazandıran bu eser, diğer Rus edebiyatı klasiklerine göre çok daha kolay okunan bir eserdir. Herkesin kendinden bir parça bulacağı bu eser, kesinlikle okunması gereken eserler kategorisindedir.

 

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz

Dünyaca Ünlü CEO'lardan Ufkunuzu Genişletecek 8 Kitap Önerisi

Batı Edebiyatı Akımlarına Göre Kitap Önerileri

Stephen King'den Yazar Adaylarına Kitap Önerileri!


Aleyna  Ayyıldız

Yazılım&Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.