Öğrenci Kariyeri Banner

Öğrenciliğiniz Bitmeden Almanız Gereken 5 Eğitim

Öğrenciliğiniz Bitmeden Almanız Gereken 5 Eğitim

Eğitim hayatınıza devam ederken kariyerinizi  planlamaya başlamak, sizi rakiplerinizin 1-0 önüne geçmenizi sağlayacak en önemli etkenlerden biridir. Okul devam ederken cv’nize hangi eğitimleri eklemeniz gerektiğini bu yüzden iyi belirlemelisiniz. Bu yazımızda okul bitmeden iş hayatına hazır olmanız için, almanız gereken 5 eğitimi belirledik.

1. Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitimi

Sosyal Medya

Hem kişisel hem de profesyonel anlamda sosyal medya kaçınılmaz popülerliğe sahip bir eğitimdir. Ürün ve hizmetin doğru konumlandırılmasını sağlayarak reklamının yapılmasında önemli bir role sahip olan sosyal medya, fark yaratmanızı sağlar. Basılı bir yayına göre daha fazla etkileşim ve veri elde edebilme imkanı sunar ve böylelikle sağlıklı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu nedenle hayatımızın her anında olan sosyal medya, artık çağımızın vazgeçilmez bir parçası halindedir. Bu alanda eğitim aldıktan sonra çeşitli yerlerde sosyal medya uzmanlığı yapabilir, bir şirketin ya da markanın dijital mecralardaki imajını yönetebilirsiniz.

 Eğitime buradan ulaşabilirsiniz. 

2. Dijital Pazarlama Eğitimi

Dijital Pazarlama

Geleneksel pazarlama alışkanlıklarının eskide kaldığı günümüzde, dijital pazarlama kavramı oldukça yaygınlık kazanmış durumdadır. Bu nedenle dijital pazarlama alanı üzerinde uzmanlaşmak  hem yeni beceriler edinmenizi hem de bu süreçte öne çıkmanızı sağlayacaktır. Hayatımızın her alanına dahil olan dijitallik kavramının, pazarlamaya da yansıması kaçınılmazdır. Dijital pazarlama eğitimi alarak sertifika alabilir, iş bulma imkanınızı artırabilirsiniz.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

3. İnsan Kaynakları Eğitimi

İnsan Kaynakları

Kurum, kuruluş ya da örgüt için insan kaynakları önemli bir yönetim fonksiyonudur. Çalışanlar için daha esnek ve rahat çalışma koşulları yaratarak işgücüne katkı sağlamayı amaçlar. İşçi- işveren ilişkisi, performans ve motivasyon yönetimi, işe alma ve işten çıkarma süreçleri, ücret planlaması gibi konularda bilgi sahibidirler. İnsan kaynakları alanında bir sertifikaya sahip olmanız, hem iş başvurularında öne geçmenizi sağlayacak, hem de kariyerinize katkı sağlayacaktır.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz. 

4. Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi

Sunum Yapmak

Günümüzde şirketlerin önem verdiği bir diğer nokta da çalışanların sunum yapabilme becerisidir. Sunum yapma konusunda uzmanlaşmak için iletişim becerilerinin geliştirilmesi gereklidir. Yaptığınız çalışmaları etkili bir şekilde karşı tarafa aktarmak ve aktarırken istenilen yönde bir etki yaratmayı başarmak için bu eğitimi almanızda yarar var. Eğitimi tamamladıktan sonra sunum yapma konusunda gelişerek, dinleyicilerin dikkatini daha kolay çekebileceksiniz.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

5. Liderlik Eğitimi

Liderlik

Yönetici konumunda çalışmak için liderlik konusunda başarılı olmak gereklidir. İş yaşamının rekabet dolu ortamında güçlü kalabilmek için liderlere fazlasıyla ihtiyaç duyulmaktadır. Kendi işinin patronu olmak isteyen, liderliği profesyonel anlamda yapmak isteyen vb. kişiler için bu eğitim yararlı olacaktır. Liderlik ve yöneticilik alanında bir eğitim almanız, öğrencilik hayatınızda da  öne çıkmanızı sağlayacaktır.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu içeriklerimizi de okuyabilirsiniz: 

İyi Bir İşe Sahip Olmak İçin Almanız Gereken 7 Eğitim

Her Seviyeden Ücretsiz Erişebileceğiniz 6 Excel Eğitimi

Öğrenciler İçin En İyi 5 Eğitim Podcast’i

Bonus ! 

Young Executive Academy 

YEA

Tek bir eğitim yetmez ben her şeyi bir arada isterim diyenlere özel 5 eğitimi birden alabileceği bir öneri var sırada. Young Executive Academy’de Girişimcilik, Satış&Pazarlama, Big Data, Endüstri 4.0 ve İnsan Kaynakları alanında 3 ay boyunca eğitim alma fırsatını yakalayın. Sınırlı sayıda kontenjanla açılan YEA’nın 2. Dönem Başvurularını kaçırmayın ve şanslı 100 yetenek arasında yerinizi alın!

Başvuru ve detaylı bilgi: yeaistanbul.com

 

 


Beyza Narin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Beyza Narin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.