Öğrenci Kariyeri Banner

Kodlama Dünyasında Geleceği Keşfedin: Code The Future

Kodlama Dünyasında Geleceği Keşfedin: Code The Future

Yenilikçi teknolojilere sahip şirketler ile öğrencileri bir araya getirerek geleceğin teknolojilerini konuşacağımız Code The Future’da networking ortamı sağlanacaktır.

Online ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikte, teknoloji çağında ileriye dönük yazılımın etkisi, günümüzdeki teknolojileri ileri bir seviye taşıyacak.

Kimler Katılabilir

  • Yazılım, bilişim, teknoloji, alanlarına ilgi duyan tüm öğrenciler etkinliğimize ücretsiz olarak katılım sağlayabilecektir.

Etkinlik Size Neler Kazandıracak?

Şirketlerin ileriye dönük yazılım teknolojileri hakkında bilgi sahibi olmak ve vizyoner bir bakış açısı kazanmak.

– Deneyim:
Sektöründe öncü firmalarda alanında uzman kişilerin deneyimlerini dinleyip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceksin.

– Network:
Gelecekte bu sektörlerde yer almak istiyorsan alanında en iyi şirketlerden taktikler alacak ve kendi kariyer yolculuğuna yatırım yapacaksın.

– Gelişim:
İlgi duyduğun alanlardaki konular hakkında kariyerini şekillendirebilecek ve bu alandaki profesyoneller ile bir araya gelme fırsatı yakalayacaksın.

– Katılım Sertifikası:
Etkinliğe katılım gösteren öğrenciler katılım sertifikası almaya hak kazanacaklardır. 

Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak için aşağıdaki butona tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Başvur

– Etkinliğimiz sertifikalıdır.


Malik Yazan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Malik Yazan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.