Öğrenci Kariyeri Banner

İyi Bir İşe Sahip Olmak İçin Almanız Gereken 7 Eğitim

İyi Bir İşe Sahip Olmak İçin Almanız Gereken 7 Eğitim

Gelecekte iyi bir meslek sahibi olmak her zaman hayalini kurduğumuz bir durumdur. Bu hayali gerçekleştirmek için eğitimin hayatımız boyunca ilerleyen bir süreç olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.  İş hayatının rekabet dolu ortamında nasıl fark yaratırım diye hala düşünüyorsanız, bu yazı tam da size göre.

İşte iyi bir iş için almanız gereken eğitimler!

1. Python

Python

Şu sıralar adını sıklıkla duyduğumuz Python, birçok işlemi profesyonel olarak gerçekleştirebileceğiniz gelişmiş bir programdır. İnternet sitesinden tutun da bir oyun tasarlamaya kadar bütün işlemleri rahatlıkla yapabileceğiniz bir programdır. Tabiri caizse, Python kullanan birinin sırtı yere gelmez de diyebiliriz.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

2. Blockchain

Blockchain

Blok zinciri olarak da ifade edilen bu teknoloji  adını, birçok kişinin kripto paralardan bildiği bir kavramdır. Genel olarak bir aksaklık yaşatmaz, hacklenemez ve  teknik anlamda bozulmayan bir yapıya sahiptir. Özellikle iletişim ve finans alanları başta olmak üzere birçok alanda ve dijital mecralarda güvenliği sağlamak için kullanılır. Gelecekte, finans ve güvenlik alanlarında öne çıkan bir sistem olacağı şimdiden belirlenmiş durumdadır.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz. 

3. Google Analytics

Google Analiytics

İnternet sitelerinin performansını analiz eden, ücretsiz olarak kullanılan bir araçtır. Bu aracı kullanarak internet sitenizin trafik akışını rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

4. QuickBooks

QuickBooks

Muhasebe işlemlerinizi kolaylıkla yapabilmenizi sağlayan bir programdır. Bu program ile bordro düzenlemenizi yapabilir, fatura ödeme işlemleriniz de dahil olmak üzere pek çok farklı ödeme işlemlerinizin olduğu bu verileri bulut depolama alanı içinde saklayabilirsiniz.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz. 

5. JavaScript

JavaScript

İnternet sitesi tasarlamak ve geliştirmek amacıyla kullanılır. Günümüzde evlerimizden eksik olmayan internetin yapı taşı JavaScript, yaygın bir programdır. JavaScript, programlamaya ilgi duyuyorsanız, öğrenmesi zor bir program değildir.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz. 

6. SEO

Seo

İngilizce açılımı “Search Engine Optimization” olan, Türkçesi “arama motoru optimizasyonu” anlamına gelen SEO’nun kullanım amacı, reklamlara maruz kalmadan sitenizin üst sıraya taşınarak, sitedeki trafik akışınızın artmasını sağlar. Küçük işletmelerden tutun da büyük işletmelere kadar herkesin internet sitesi kullandığı günümüzde, SEO bilgisi olmadan içerik üretimi yapmak imkânsızdır.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz. 

7. Scrum

scrum

Proje yönetimi için yaygın olarak kullanılan programlardan biri de Scrum’dur. Bu programın amacı, proje yöntemlerinin öğrenilmesini ve kolaylıkla kullanılmasını sağlamaktır. Proje yönetim sürecini doğru ilerletebilmek için en büyük yardımcınız olan bu programı, zorlu işlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

 

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz:

Harvard’dan Oxford’a Ücretsiz Online Kurslar

1 Milyon İstihdam ile Ücretsiz Yazılım Kursları

BTK Akademi’den 10 Ücretsiz Kurs


Beyza Narin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Beyza Narin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.