Öğrenci Kariyeri Banner

İngiltere'nin En Prestijli Okulları İle Ücretsiz Bir Araya Gelmeye Hazır Mısın?

İngiltere'nin En Prestijli Okulları İle Ücretsiz Bir Araya Gelmeye Hazır Mısın?

Değerli öğrencimiz,

İngiltere’de eğitim alma hayalinizi gerçekleştirmeniz için bir adım kaldı.

Edcon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak, sizleri İngiltere’nin en prestijli üniversiteleri ile buluşturuyoruz. Birleşik Krallık’tan üniversitelerin katılacağı etkinliğimiz 24 nisan Cumartesi günü saat 13:00’da başlayacak. Ücretsiz olan etkinliğimize katılmak için şimdiden yerinizi ayırın.

Ücretsiz Kayıt Formu İçin Tıklayın

 

Etkinlikte okul temsilcileri ile birebir görüntülü görüşme imkanının yanı sıra, yine etkinliğe özel kayıt avantajları, indirimler ve burslar gibi konularda da fırsatlar bulacaksınız. Etkinlik günü okul temsilcileri tarafından ayrıca yapılacak olan webinarlara katılıp, Birleşik Krallık’ta yaşam koşullarından, başvuru koşullarına ve bölüm seçimlerine kadar bir çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

  • Prestijli Üniversiteler

Manchester, Birmingham, Sussex, Southampton, University of law, Cardiff, Regent’s ve Kent katılan üniversitelerden bazıları.

 

  • %50 İndirimli UKVI Sınavı

Etkinlik katılımcıları arasından Pearson PTE Academic standını ziyaret eden 10 kişi UKVI sınavına %50 indirimli giriş hakkı kazanıyor.

 

  • Neden İngiltere’de Eğitim?

İngiltere üniversiteleri, akademik popülerliği ve eğitim süresi gibi avantajları göz önüne alındığında üniversite eğitimi için dünyanın en çok talep gören ülkelerin başında yer alır. Bir başka önemli avantajdan bahsetmek gerekirse, yabancı öğrenci çeşitliliği. Dünyanın hemen her yerinden öğrenci alan İngiltere, daha öğrencilere eğitim alırken uluslararası bir çevre edinme imkanı sağlar ve bu sebeple İngiltere'de eğitim almış olmak sizi, mezuniyet sonrası hayatta daima bir adım önde tutar.

 

  • Mezuniyet Sonrası Çalışma İzni

İngiltere’de eğitim süresince ve sonrasında resmi çalışma izniniz mevcut. Eğitim alırken part-time çalışma iznine sahipken mezun olduğunuzda ise +2 yıl yasal çalışma iznine sahipsiniz.

 

  • 25 Yıllık Deneyim

Edcon olarak 1996 yılından bu yana Birleşik Krallık’taki üniversitelerin Türkiye resmi kayıt ofisi olarak faaliyet göstermekteyiz. Eğitim almak isteyen öğrencilerin tüm kayıt, burs, konaklama ve ulaşım organizasyonları dahil olmak üzere ücretsiz danışmanlık hizmeti vermekteyiz. 

 

Etkinlik detayları:

24 Nisan 21 saat: 13:00-18:00

Ücretsiz Kayıt


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.