Öğrenci Kariyeri Banner

Hastalıklarla Savaşan Çocuklara Masal Okur Musunuz?

Hastalıklarla Savaşan Çocuklara Masal Okur Musunuz?

 Sağlık, takdir edersiniz ki sahip olduğumuz en değerli olgu. 1000 sayısındaki 1 gibi, o olmadığında sahip olduğumuz diğer şeylerin bir önemi kalmıyor. Yalnızca bizim sağlıklı olmamız da yetmiyor, sevdiğimiz biri eksikliğini yaşıyorken de karşılaşabileceğimiz en büyük acıyı yaşıyoruz. Umuyorum ki bu yazıyı okurken kendinizin veya bir başkasının sağlığı için endişelenmeniz gerekmiyordur.

 Size iyi temenniler sunabilsem de dünyada sağlık konusunda temennilerin yetersiz kaldığı insanların, hatta küçücük bedenleriyle büyük savaşlar veren çocukların olduğunu biliyoruz. Peki siz daha önce hiç onlar için bir şeyler yapmayı düşündünüz mü? LÖSEV, Gülmek İyileştirir Derneği gibi hasta çocukların destekçisi kurumlara bağış yapmanın yanı sıra, belki onları maddi olarak desteklemekten fazlasını yapabiliriz. Futbolcuların tezahürata, oyuncuların seyirciye ihtiyaç duyması gibi minik savaşçılar da sihirli seslere ihtiyaç duyar. Ve belki siz o sihirli ses olabilirsiniz!

lösev

 Ciddi hastalıklarla savaşan çocukları mutlu masallar ile gülümsetmek istiyor, motivasyonun çok önemli olduğu iyileşme sürecinde ihtiyacı olan savaşçı çocuklara moral olmak, sesinizle desteklemek ve hayal dünyasına yaptıkları yolculukta yanlarında olmak için yanıp tutuşuyorsanız aradığımız sihirli ses gerçekten de sizsiniz!

Gülmek İyileştirir Derneği aracılığıyla, evimizden bile çıkmadan sesimizle onlara ulaşabiliriz! Nasıl mı?

Psikologlar tarafından onaylanmış birbirinden güzel masalları okuyoruz, Gülmek İyileştirir Derneği ise bu masalları mp3 çalarlarla yükleyerek ciddi hastalıklar sebebi ile hastanelerde yatarak tedavi gören çocuklarımıza hediye ediyor!

"Verdikleri savaşı ben bilemem ama sesimle dahi olsa yanlarında olurum." diyorsanız eğer, bahsettiğim harika projeye buradan katılabilirsiniz!

Unutmayın ki gülmek onları iyileştirir, gülümsetmekse bizi...

 

 


Yağmur  Aydemir

Content Writer

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.