Öğrenci Kariyeri Banner

Fotoğraf Tutkunlarına En İyi 5 Fotoğraf Podcast Kanalı!

Fotoğraf Tutkunlarına En İyi 5 Fotoğraf Podcast Kanalı!

Fotoğrafçılık ile ilgileniyorum ama bu alanda podcast kanalı bulmakta zorlanıyorum mu diyorsun? Öyleyse bu yazıma muhakkak kulak vermelisin! Farklı isimlerin deneyimlerini dinlemek, fotoğraf tarihinde yolculuğa çıkmak, fotoğrafçılık üzerine bilgi edinmek ya da fotoğrafçılık üzerine gelişmeleri takip etmek istiyorsan şimdiden keyifli okumalar diliyorum!

1. Fotoğraf Konuşmaları

fotoğraf konuşmaları podcast

İlk podcast kanalı önerim, Ahmet Sel'in etkileyici ses tonuyla Fotoğraf Konuşmaları olacak. Ahmet Sel’in podcast kanalına sadece fotoğrafçılar değil aynı zamanda editörler, eleştirmenler, yayıncılar ve araştırmacılar da konuk oluyor. Sen de fotoğrafçılık ile ilgileniyorsan ve pek çok ismin bu alanda deneyimlerini dinlemeyi seviyorsan bu podcast kanalını mutlaka dinlemelisin!

Podcast kanalına ulaşmak için tıklayınız.

2. Foto Müze

foto müze podcastFotoğrafın derinliklerine yolculuk sözüyle başlayan bu podcast kanalını, Fotoğraf Tarihçisi Gülderen Bölük hem hazırlıyor hem de sunuyor. Bölük, bizleri fotoğraf tarihinde bir yolculuğa çıkarıyor. Foto Müze’nin bazı konu başlıkları ise şu şekilde: Fotoğrafta natürmort, düğün ve aile fotoğrafları, kartpostal ve fotokartların, fotoğraf tarihine sunduğu katkılar. Daha fazlasını merak ediyorsan Foto Müze’yi dinlemelisin!

Foto Müze’ye ulaşmak için tıklayınız.

3. 66 pixel- Fotoğrafçılık

66 pixel fotoğrafçılık podcast

Erkan Terzi’nin sunduğu 66pixel- Fotoğrafçılık, fotoğraf ile ilgilenenler için bilgi vermeye devam ediyor. Eğer fotoğrafçılık hakkında öğrenecek çok şeyin olduğunu düşünüyorsan fotoğraf çekiminde renkler, fotoğrafta yetersiz ışık gibi konuların yer aldığı bu podcast kanalına göz atabilirsin!

Bu podcast kanalına ulaşmak için tıklayınız.

4. İlker Şimşekcan İle Fotoğraf Üzerine

ilker şimşekcan ile fotoğraf üzerine podcast

İlker Şimşekcan, bu podcast kanalında fotoğraf konusunda bildiklerini ve araştırdıklarını bizlere sunuyor. Kısa fakat fotoğraf hakkında pek çok bilgi bulacağın bu kanalı tercih edebilirsin!

Podcast kanalına ulaşmak için tıklayınız.

5. Şipşak

şipşak podcast

Türkiye’nin ilk fotoğrafçılık podcasti olan Şipşak, Uğur Şengül’ün sunumuyla devam ediyor. Şengül, temel fotoğrafçılık hakkında bahsediyor ve fotoğrafçılık üzerine gelişmeler ile karşımıza çıkıyor. Fotoğrafçılık üzerine gelişmeleri takip etmek ve temel düzeyde fotoğrafçılık bilgisi edinmek istiyorsan bu podcast kanalı sana yol gösterecektir!

Şipşak adlı podcast kanalına ulaşmak için tıklayınız.

 

Daha fazla podcast kanalı önerisi için:

Gündemi Takip Etmek İsteyenlere Özel: En İyisi 5 Haber Podcast Kanalı

Öğrenciler İçin En İyi 5 Eğitim Podcast'i

Bilim ve Teknoloji Alanındaki En İyi 5 Podcast Kanalı

4 Podcast ile İngilizce Dinleme Becerinizi Geliştirin

Ufkunuzu Açacak 5 PodCast Önerisi

 

Özgün İçerik

 


Rezzan Açıkgöz

İçerik Yazarı

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.