Öğrenci Kariyeri Banner

Gündemi Takip Etmek İsteyenlere Özel: En İyi 5 Haber Podcast Kanalı

Gündemi Takip Etmek İsteyenlere Özel: En İyi 5 Haber Podcast Kanalı

Gündemi takip edip, gelişmelerden uzak kalamayanlardan mısın? Öyleyse bu podcast kanal önerilerim tam sana göre! İşte gündemi takip etmek isteyenlere özel en iyi 5 haber podcast kanalı!

Keyifli okumalar diliyorum.

1. Ankara Rüzgarı

Ankara rüzgarı

Ankara Rüzgarı AhvalPod’da, doğru haberciliğin ve özgür yorumların odak noktası sloganıyla yayın yapmaya devam ediyor. Podcast’i etkileyici ses tonuyla Zülfikar Doğan sunuyor ve yazar, Türkiye gündemine dair gelişmeleri değerlendiriyor. Gelişmeleri takip etmek istiyorum ama uzun podcast yayını dinlemeyi sevmiyorum diyorsan bu podcast kanalına mutlaka göz atmalısın!

Ankara Rüzgarı'na ulaşmak için tıklayınız.

2. Medyascope Podcast

medyascope podcast

Medyascope Podcast, ‘’Çünkü özgür’’ sloganıyla geliyor. Gündemden uzak kalmak istemeyenlerin adresi olan Medyascope Podcast, bir diğer haber podcast kanalı önerilerimizden. Medyascope Podcast, yaptığı söyleşiler ve konuklarıyla bizleri gündemden haberdar ediyor. Ayrıca Gazeteci Ruşen Çakır, bu podcast kanalında gündemi yorumlamaya devam ediyor.

Medyascope Podcast adlı podcast kanalına ulaşmak için tıklayınız. 

3. Açık Gazete

açık gazete

‘’Merhaba Kainat’’ diye giriş yapan Açık Gazete, Açık Radyo’da hafta içi her gün saat 08.00’den 10.00’a kadar yayın yapıyor. Bu podcast kanalı, hazırlayanları Ömer Madra, Özdeş Özbay, Robılınd Tayar ile alışılagelmiş haber podcastlerinden farklı bir işleyiş sunuyor. Yaptığı giriş ile ilgimi çeksin, gündemden haberdar etsin diyorsan o hâlde Açık Gazete’yi muhakkak tercih etmelisin!

Açık Gazete'ye ulaşmak için tıklayınız. 

4. Ünsal Ünlü

ünsal ünlü

Gündemi takip etmek isteyenler için bir diğer haber podcast kanalı önerim ise Ünsal Ünlü’nün sunduğu podcast kanalı. Gazeteci Ünlü, sabahları ulusal gazetelerin birinci sayfalarında yer alan haberlere bakarak gündemi yorumlamaya devam ediyor.

Podcast kanalına ulaşmak için tıklayınız. 

5. Trend Topic

trend topic

Her hafta gündemde neler olmuş neler bitmiş diye merak edenlerdensen bu podcast kanalını mutlaka takip etmelisin! Nevşin Mengü, her hafta Türkiye ve dünyadaki Trend Topic konuları ele alıyor.

Trend Topic adlı podcast kanalına ulaşmak için tıklayınız. 

 

Özgün İçerik


Rezzan Açıkgöz

İçerik Yazarı

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.