Öğrenci Kariyeri Banner

Filmin Konusunu Yazarak Adını Bulabileceğiniz Site: What Is My Movie

Filmin Konusunu Yazarak Adını Bulabileceğiniz Site: What Is My Movie

Film izlemek istediğimiz zaman, film zevkimize göre veya o anki ruh halimize göre filmler izlemek isteriz. Bazen de bir başkasının konusunu anlattığı ama ismi aklımıza gelmeyen filmler olur. Böyle anlarda filmin konusundan yola çıkarak filmi bulmak veya sevdiğimiz türde bir şeyler izlemek istediğimizde "What is My Movie" sitesi yardımımıza koşacak. Bu konuya çözüm yolu olacak olan bu siteyi sizlerle paylaşmak istedik.

 

What is My Movie nedir?

Adını bilmediğiniz filmler için kullanabileceğiniz What is my movie sitesi; yönetmen, oyuncu, film türü vb kelimelerle arama yapıp dilediğiniz şekilde film bulabilmenizi sağlıyor. Şunu da belirtelim ki sitede Türkçe dil desteği bulunmuyor, İngilizce dilini kullanarak dilediğiniz şekilde film araması yapabilirsiniz.

 

Peki bu site nasıl kullanılır?

what is my movie

Buraya tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz. Siteye girdiğinizde karşınıza arama çubuğu çıkacak. Sitenin arayüzü basit olduğundan ingilizce bilmeseniz bile kolaylıkla kullanabileceksiniz. 

 

Sitede nasıl film aranır?

tom hanks movie

Sitenin ana sayfasında bulunan arama çubuğu ile -ingilizce olacak şekilde- dilediğiniz gibi kelime veya cümle bazlı aramalar yapabilirsiniz. Oyuncu, yönetmen adı veya film türü yazdıktan sonra arama tuşuna bastığınızda onlarca seçenek göreceksiniz.

 

tom hanks

 

Örnek vermek için sitede Tom Hanks isimli oyuncuyu arattık ve oyuncunun yer aldığı filmleri What is my movie sitesi bizlere listeledi. İstediğiniz sonucu daha iyi alabilmek için ayrıntılı aramalar da yapabilirsiniz. Anahtar kelimeleri seçerek arama yaparsanız filmler filtrelenmiş şekilde karşınıza çıkacak ve aradığınızı bulmanız çok daha kolay hale gelecek. 

 

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir:

Tatilinizin Değerini İkiye Katlayacak 10 Film

Oscar Kraliçesi Meryl Streep'den Unutulmaz 10 Film

Miyazaki Dünyası ve 5 Harika Anime Filmi

Teknoloji Meraklılarına 5 Film Önerisi

Süresi Kısa Etkisi Uzun 7 Yerli Kısa Film


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.