Öğrenci Kariyeri Banner

Birbirinden Zengin İçerikleriyle Ücretsiz 5 Kurs

Birbirinden Zengin İçerikleriyle Ücretsiz 5 Kurs

Dünya çapında 40 milyondan fazla öğrencinin kişisel gelişimine katkı sağlayan, kurs içerikleriyle ön plana çıkan Udemy'den kendinizi geliştirebileceğiniz, birçok alanda basit seviyede donanıma sahip olabileceğiniz, üstelik üzerine biraz daha giderseniz profesyonel düzeyde belli alanlarda birikim elde edebileceğiniz ücretsiz kursları ilginize sunuyoruz. 

 

1- Etkileyici Sunum Hazırlama İpuçları 

sunum hazırlama

İş dünyası için ayırt edici bir özellik haline gelen etkileyici sunum hazırlama, günlerce uğraştığınız işlerinizi aktarma konusunda vazgeçilmez unsurlardan birisi. Bu kursla birlikte etkileyici sunum hazırlamak için küçük ipuçları öğrenmek, sunumlarınızı farklı bir boyuta taşımada çok işinize yarayacak. Uygulaması kolay ipuçları sayesinde kendinize özgü bir yaklaşımla, benzersiz sunumlar hazırlayacaksınız.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz: Ücretsiz Sunum Becerileri

 

2- Temel Seviye Network Eğitimi | Bilgisayar Ağlarına İlk Adım

bilgisayar ağları

Bilgisayar ağlarına sıfırdan mı giriş yapıyorsunuz ya da yeterli donanıma sahip değil misiniz? Öyleyse size temel oluşturmak için hazırlanan bu kursla birlikte IP, Subnet Mask, Default Gateway, DNS, Subnetting gibi kavramlara hakim olarak Sistem Yöneticiliği ve Firewall yönetimi gibi eğitimlerle becerilerinizi oldukça geliştirecek, profesyonel seviyeye geçiş yapabileceksiniz.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz: Bilgisayar Ağı Eğitimi

3- E-Mail Marketing Sırları 

mail

Bireysel girişimci ya da işletme sahibi misiniz? Belki de ilerleyen süreçte bir yatırımınız veya ek geliriniz olsun istersiniz. O halde hiçbir ön koşulu bulunmayan bu teknikleri uygulayarak işletmenizi, ürününüzü, hedeflerinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. İster müşteri olun, ister iş arayın, ister ürün ister hizmet satın, günümüz teknolojisinde en verimli iletişim araçlarından birisi olan e-mail ile hedeflediğiniz kişilere ve kitleye ulaşın. E-Mail Marketing'in bilinmeyen gizli yöntemlerini kullanarak bir gün içinde tonlarca e-posta kimliği almaya hazır olun. 

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz: E-Posta Pazarlamacılığı

4- Kodlama Gerektirmeyen Web Sitesi Oluşturma

kodlama ve yazılım

Artık şirketimizin işleyişini veya kariyerimizi daha iyi servis edebilmemiz için şüphesiz ki güncel tutmamız gereken web siteleri kurmak kaçınılmaz hale geldi . Siz de kurumsal veya bireysel bir web sitesi yaratmak isterseniz bu kursun sonunda istediğiniz gibi haber, spor, tanıtım, kişisel, yemek... sitelerini üstelik kodlama öğrenmenize gerek kalmadan çok kolay bir şekilde oluşturabileceksiniz. 

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz: Kodlama Öğrenmeden Web Sitesi Oluşturmak

5- Temel Adımlarla Fotoğrafçılığa Hızlı Giriş 

fotoğraf teknikleri

Fotoğrafın günümüzde daha ağırlıklı bir anlam kazanmasıyla çoğumuzda tutku derecesinde fotoğraf çekme merakı elbet uyanmıştır. İlginize sunduğumuz bu kursla birlikte fotoğrafçılığın kapısı sizlere ücretsiz olarak aralanıyor. Kurs içeriğinde videodan, temel kamera kurulumu, diyafram açıklığı, lensler, histogramlar ve pozlamalara kadar fotoğrafın teknik her konusunda size rehberlik edecek açıklamalar ve uygulamalı anlatımlar mevcut.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz: Fotoğrafçılık Eğitimi

İlginizi çekebilecek diğer kurs içeriklerimiz:

Online Ücretsiz Kurslar ve Arşivler

İngilizce Öğrenirken Size Yardımcı Olabilecek 3 Udemy Kursu Önerisi

Udemy'den Alabileceğiniz 10 Ücretsiz Kurs

Harvard Üniversitesi'nden En İyi 6 Ücretsiz Kurs


Fatma Oral

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Fatma Oral..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.