Öğrenci Kariyeri Banner

Yayılmaya Değer Fikirler: En Beğenilen 4 TEDx Konuşması

Yayılmaya Değer Fikirler: En Beğenilen 4 TEDx Konuşması

Adını “teknoloji ,eğlence ve tasarım” kelimelerinin ingilizce baş harflerinden alan TED konuşmalarını duymuşsunuzdur. Birçok kez izleyicileri düşündüren, aklınıza gelebilecek her konuyu ele alan bu konuşmaların en beğenilenlerini sizler için derledik.

1.Simon Sinek: Mükemmel Liderler Bir Harekete Nasıl İlham Verirler?

En popüler TED konuşmasının sahibi Simon Sinek, yazar ve ilham konuşmacısıdır. Yorumlarıyla ve 53 milyona ulaşan izlenme sayısıyla en çok izlenen konuşmadır.

 

2.Emin Çapa: Türk Hamamlarında Suyun Kaldırma Kuvveti Neden Yok?

Samimi ve dikkat çekici oluşuyla dinleyicileri düşündüren bu konuşmayı dinlerken hem sorgulayacak hem de keyif alacağınız garantisi veriyoruz.

 

3.Tim Urban: Usta Bir Erteleyicinin Zihninde

Hepimizin yapması gereken işler var. Takvimde çok zaman olmadığını düşünen Tim Urban işleri tam şuan yapmamız gerektiğini söylüyor. Kendi yaşamından örneklerle keyifli konuşmayı izleyebilirsiniz.

 

4.Josh Kaufman : İlk 20 Saat, Nasıl Bir şeyler Öğrenilir?

Başarı, zaman kuralı, çalışma… Bu üç konu hakkında farklı şeyler öğrenmek isterseniz kesinlikle tavsiye edilebilecekler arasında olan konuşmada Josh Kaufman kızının doğumuyla gelen ilhamı anlatıyor.

 

        Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir:

 


Bilge Amaç

Yıldız Teknik Üniversitesi - Elektrik Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.