Öğrenci Kariyeri Banner

Beyaz Güvercinler Burs Programına Başvurular Başladı

Beyaz Güvercinler Burs Programına Başvurular Başladı

Beyaz Güvercinler Burs Programı, kısıtlı ekonomik şartlara sahip aday öğrencilerin en iyi eğitim imkanlarından faydalanarak kendilerine, alana ve ülkelerine değer katmaları ve nitelikli birer KHAS mezunu olmaları adına ülkemizin başarılı gençlerine eğitim fırsatı sunuyor.Ülkemizde elde olmayan sebepler ile burslu eğitim alma şansını yakalayamamış gençler, çok değerli bağışçılarımız ve Kadir Has Vakfımızın katkıları ile Beyaz Güvercinler Burs Programı kapsamında bu fırsatı yakalayarak Kadir Has Üniversitesi’nde burslu eğitim görme şansından yararlanacaklardır. Bu burs kapsamında eğitim öğretim ücretinden muafiyetin yanı sıra barınma bursu, kitap giderleri ve harçlık desteği de yer almaktadır.

  • Öğrenciler Kadir Has Üniversitesi’nde uygulanacak ‘Yeni Eğitim Modeli’ ile evrensel değerlerle bezenip, zamanın gerektirdiği tüm yetkinliklerle donatılıp tamamen özgün, geleceğin dünyasına şekil ve yön verecek sorgulayıcı ve özgürce düşünen bireyler olarak yetişmeye devam edecekler.
  • 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında 50 öğrenci, Beyaz Güvercinler Burs Programı ile KHAS Yeni Eğitim Modeline geçmiş bölümlere kabul edilecektir.
  • Öğrencilerin öğrenim giderlerinin %50’si sponsorlar, %50’si ise Kadir Has Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.
  • Eğitim öğretim ücretinden muaf olmanın yanı sıra, öğrencilere eğitim öğretim yılı içerisinde 10 ay süre ile 2.000 TL harçlık bursu ödenecektir.
  • Üniversitenin yurtlarında ücretsiz barınma imkanı sunulacaktır.
  • Kitap giderlerinin karşılanmasına yönelik yıllık 5.000 TL kitap destek bursu da Beyaz Güvercinler Burs Programı kapsamı içinde yer almaktadır.  

Başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.

 

kaynak

 

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz:

2021-2022 YTILI Burs Programı için Başvurular Başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Milli Sporcu Burs Başvuruları Başladı!

L’ORÉAL-UNESCO Ulusal Genç Bilim Kadınlarına Destek Burs Başvuruları Başladı!

Türk Eğitim Derneği Tam Destek Bursu


Aleyna  Karataş

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aleyna Karataş..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.