Öğrenci Kariyeri Banner

L’ORÉAL-UNESCO Ulusal Genç Bilim Kadınlarına Destek Burs Başvuruları Başladı!

L’ORÉAL-UNESCO Ulusal Genç Bilim Kadınlarına Destek Burs Başvuruları Başladı!
  • UNESCO ve L’ORÉAL ortaklığında uluslararası “For Women In Science” programının bir kolu olan “Genç Bilim Kadınlarına Destek Bursları” ulusal programı, 2003 yılından itibaren Türkiye’de başarıyla yürütülmektedir.
  • UNESCO Türkiye Millî Komisyonu ve L’ORÉAL Türkiye işbirliğiyle ülkemizdeki bilim kadınlarının bilimsel çalışmalara teşvik edilmesi maksadıyla 2021 yılında da burs verilecektir.
  • “Fiziki Bilimler” ile “Yaşam ve Çevre Bilimleri” bölümlerinde araştırma yapmakta olan, burs başvurularına ilişkin ilan yılının 40 yaşından gün almamış ve doktorasını bitirmiş olan ikişer genç kadın araştırmacı bu program çerçevesinde 120.000 Türk Lirası değerinde birer yıllık burs ile desteklenecektir.

burs

Araştırma Alanları:

Fiziki Bilimler: Temel Bilimler ve Mühendislik, Taneli Malzemeler, Polimerler, Camlar ve Seramikler, Kompozitler, Biyomalzemeler, Nanomalzemeler, Özel Tasarlanmış Yüzeyler, Fotonik Kristaller, Yoğun Madde Fiziği ve İstatistiksel Fizik.

Yaşam ve Çevre Bilimleri: Biyoloji ve Moleküler Biyoloji, Genetik ve Moleküler Genetik, Yapay Zekâ araştırmaları. Biyofizik, Biyoteknoloji, Ekoloji, Biyokimya, Farmakoloji, Fizyoloji, Biyoinformatik, Nörobiyoloji, Biyoloji’de Biyomedikal. 

Burs Başvurusu: Online

Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2021

Başvuru Koşulları İçin Buraya Tıklayınız.

Burs Başvurusu İçin Buraya Tıklayınız.


İlayda Tanyel

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.