Öğrenci Kariyeri Banner

30.000 TL'ye Kadar Burs Veren Özdemir Bayraktar Burs Programları!

30.000 TL'ye Kadar Burs Veren Özdemir Bayraktar Burs Programları!

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte öğrenciler de burs arayışlarına başladı. Ülkemizde de birçok vakıf ve kurum, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olabilmek için çeşitli burs programları hayata geçiriyor.

10 Ay boyunca öğrencilere desteğini sürdürecek burs programı olan Özdemir Bayraktar'ın başvuruları da devam ediyor. 10 aylık programın en yüksek tutarı olan aylık 3.000₺'lik destek öğrencilere dönem boyunca toplamda 30.000₺ burs sağlamış oluyor. Burs programlarına başvuru için son gün: 1 Kasım.

Özdemi Bayraktar Burs Programları:

1- Yükselen Yıldız Burs Programı

Burs kapsamında öğrencilere vakıf projelerinde yer alma fırsatı da sağlanıyor. Programa İstanbul genelinde lisans ve lisansüstü öğrencileri başvuru yapabiliyor. Burs kapsamında 100 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 3.000 TL ödeme yapılacak. Programa başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

2- Eğitmen Mentor Burs Programı

Program kapsamında öğrencilere yetkin oldukları alanlarda Deneyap Teknoloji Atölyelerinde öğrencilere eğitmenlik yapma ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yapma imkanı sağlanıyor. 81 ildeki üniversitelerin mühendislik, PDR, Psikoloji, Sosyoloji, BÖTE ağırlıklı bölümlerde eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri bu programa başvurabilir.

Eğitmen Mentor Burs Programı kapsamında 720 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 3.000 TL burs desteği sağlanacak. Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

3- Eğitim Desteği Burs Programı

Eğitim Desteği Burs Programına, 81 ildeki ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri başvuru yapabiliyor. Program kapsamında toplam 3.880 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 2.000 TL burs desteği sağlanacak. Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4- Sen Geleceksin Burs Programı

Sen Geleceksin Burs Programı kapsamında öğrenciler, Vakıf’ın 81 ilde yürüttüğü projelerde görev alabiliyor. Toplam 300 öğrenciye 10 ay boyunca aylık 2.500 TL burs desteği sağlanacak olan bu programa Türkiye genelinde tüm üniversitelerden ve bölümlerden öğrenciler başvuru yapabiliyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.