Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretsiz e-Kitaplara Erişebileceğiniz 3 Site!

Ücretsiz e-Kitaplara Erişebileceğiniz 3 Site!

“Kitaplar zamanın büyük denizinde dikilmiş deniz fenerleridir.”

Yeni dünyalara yelken açtığımız bu büyülü dünyada kimi zaman iki gencin aşkına kimi zaman acılara kimi zamanda hayatın zorluklarına üçüncü göz oluyoruz. Bazen o kadar kapılıyoruz ki her yerde okumak istiyoruz. İşte kitap kurtları bu içeriğim sizlere! Her an elinizde olan telefon ve tabletleriniz sayesinde istediğiniz her yerden sayısızca kitaba erişebileceğiniz 3 site önerisi ile karşınızdayım!

1.OpenCulture

openculture

OpenCulture sayesinde çevrim içi e-kitaplara, sesli kitaplara hatta kurslara ve filmlere ücretsiz ve tek bir tık ile ulaşabilirsiniz!

Siteyi incelemek için buraya tıklayınız.

2.The National Academies Press

the nap

NAP sizlere 9000’den fazla PDF formatında e-kitap sunmaktadır. Tamamına ücretsiz erişebileceğiniz bu sitede mühendislik ve tıp alanındaki akademik raporlara da ulaşabilirsiniz!

Siteyi incelemek için buraya tıklayınız.

3.Free-ebooks

free-ebooks

İngilizce kitaplara bayılıyorsanız yada geliştirmek için kitap arıyorsanız bu site sizler için bir fırsat! Dramdan bilim kurguya kadar geniş kategoriye sahip bu platformda birçok yabancı e-kitaplara erişebilirsiniz!

Siteyi incelemek için buraya tıklayınız.


İlayda Tanyel

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.