Öğrenci Kariyeri Banner

Tekfen Vakfı'nın 28.000 TL'lik Burs Programına Başvurular Başladı!

Tekfen Vakfı'nın 28.000 TL'lik Burs Programına Başvurular Başladı!

Tekfen Vakfı, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine toplam 28.000 TL tutarında burs desteği sağlayacak. 

Tekfen Vakfı, 2023 - 2024 eğitim yılı itibariyle maddi desteğe ihtiyaç duyan 600 başarılı öğrenciye burs desteği verecek. Aday öğrenciler başvurularını 27 Eylül-6 Ekim tarihleri aralığında gerçekleştirebilirler.

Deprem Bölgesinde Yaşayn Öğrencilerde Kriter Aranmayacak!

Başvurunun temel şartı, adayların ailelerinde en fazla kazanan kişinin aylık brüt gelirinin maaş ve ikramiye dahil (fazla mesai ve prim hariç) 24.134 TL ve altında olduğunun belgelenmesidir.

Tekfen Vakfı’nda burs alan bir öğrenci, okulundan, resmi (bursiyer Kredi Yurtlar Kurumu’nun geri ödemeli kredisinden faydalanabilir, bursundan faydalanamazlar), özel kurum, kuruluş ya da STK’dan burs alamaz.

Deprem bölgesinde ikamet eden illerde (Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Elazığ) ve bunu belgeleyen bursiyerler, yukarıdaki kriterden 2023-2024 eğitim yılı boyunca muaf tutulacaktır.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.