Öğrenci Kariyeri Banner

Bu Hafta En Çok Okunan İçeriklerimiz!

Bu Hafta En Çok Okunan İçeriklerimiz!

Yazar ekibi olarak yeni yıla çok hızlı bir giriş yaptık. Dinamik bir ekiple 2021'e merhaba dedik ve dopdolu içeriklerle haftamızı şenlendirdik! Bu yazımızda, haftanın en çok okunan ve ilgi gören yazılarını sizlerle paylaşmak istedik.

 

Bu Haftanın En Çok Okunan İçerikleri

 

1. Ocak Ayında Netflix Türkiye'de Yayına Girecek İçerikler

Dünya üzerinde en çok aboneye sahip  online dizi ve film platformlarından biri olan Netflix, Pandemi sürecinde Türkiye'den de birçok abone kazandı. Yeni bir yılın gelmesiyle birlikte ise milyonlarca kullanıcı yayınlacak dizi, film, belgesel içeriklerini merak eder oldu.  Netflix'in yaptığı açıklamaya göre ocak ayından yayınlanacak içerikleri merak edenler buradan haberimize gidebilir.

 

2. 5 Şarkı İle İngilizcenizi İleri Seviyeye Taşıyın

Müziğin, İngilizce eğitimine önemli bir katkısı olduğunu biliyor muydunuz? Müzik , İngilizce dinleme ve anlama açısından dinleyicisine son derece katkıda bulunan bir araçtır. Ayrıca müzik ve ritim kelimeleri, cümleleri ve kalıpları ezberlemeye büyük ölçüde kolaylık sağlar ki bu durum İngilizcenizi ileri seviyeye taşımanızda büyük bir rol oynar.  İngilizcenizi geliştirmenize yardımcı olacak 5 İngilizce şarkıyı sizin için bu yazımızda derledik.

 

3. Çalışanlar ve Öğrenciler için 5 Kariyer Tavsiyesi

İster öğrenci olalım ister bir çalışan hayatımızın her alanında bizi daha çok motive eden, bizi daha iyiye götürecek olan tavsiyelere ihtiyacımız var. Bu bakımından liderlerden alabileceğimiz ve kendimize uyarlayabileceğimiz birçok öğreti söz konusu. Bu yazımızda da sizleri liderler tarafından verilen 5 kariyer tavsiyesiyle buluşturuyoruz.

 

4. Udemy'den Alabileceğiniz 10 Ücretsiz Kurs

Kurs içeriklerimizin sevildiğinin ve sizlere fayda sağladığının farkındayız, bu yazımızda da Udemy’den ücretsiz olarak alabileceğiniz kursları sizler için derledik.

 

5. İnternetten Para Kazanmanın 6 Kolay Yolu

Hem boş zamanımızı para kazanarak değerlendirmek hem de finansal açıdan kendimize yatırım yapmak adına, deneyimleyebileceğimiz çok fazla alan mevcut. 
Bu yazımızda internetten para kazanabileceğiniz 6 kolay yolu sizin için derledik.

 

6. Online Eğitim İçin Faydalı 5 Uygulama Önerisi

Pandemi dolayısıyla online hale gelen eğitim süreçlerine odaklanmak ve düzenli çalışmak bir hayli zorlaştı. Her ne kadar yüz yüze eğitim kadar verim alınması mümkün olmasa da online eğitimi bir parça daha odaklanılabilir hale getirmek mümkün. Bu yazımızda, online eğitimde kullanabileceğiniz uygulamaları listeledik.

 

7. Fotoğrafçılığa Yeni Başlayanlar İçin 8 Öneri

Fotoğrafçılık edinebileceğiniz en heyecan verici hobilerden biridir. Bu yazımızda fotoğrafa yeni başlayanlar için öneriler bulacaksınız. Şimdiden iyi okumalar, kadrajınıza hep mutlu kareler girmesi dileğiyle! 

8. 2021 Yılında Teknoloji Sektöründe Beklenen Gelişmeler

Koronavirüs ile birlikte hayatımızda teknolojinin yeri giderek artmaya başladı. Öyle ki birçok kişi artık evden çalışıyor ya da online eğitime devam ediyor. 2021 yılında teknoloji sektöründe öngörülen gelişmeleri bu yazımızda derledik.

 

9. Yabancı Dil Öğrenmenin İnsan Psikolojisi Üzerindeki Etkileri

Yabancı dil öğrenmenin beyin sağlığına ve kişi psikolojisine de birçok etkisi bulunuyor. İşte sizler için yabancı dil öğrenmenin insan psikolojisi üzerindeki etkilerini 5 maddede derledik. Buraya tıklayarak haberimize gidebilirsiniz.

 

10. Can Yayınları Borges'in Yeni Evi Oldu

Arjantinli yazar, şair ve çevirmen Jorge Luis Borges'in ülkemizdeki yayın haklarını Can Yayınları devraldı. Detaylar için buradan haberimize gidebilirsiniz.

 


Aygül Binali

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Aygül Binali..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.