Öğrenci Kariyeri Banner

Ocak Ayında Netflix Türkiye'de Yayına Girecek İçerikler

Ocak Ayında Netflix Türkiye'de Yayına Girecek İçerikler

Dünya üzerinde en çok aboneye sahip  online dizi ve film platformlarından biri olan Netflix, Pandemi sürecinde Türkiye'den de birçok abone kazandı. Yeni bir yılın gelmesiyle birlikte ise milyonlarca kullanıcı yayınlacak dizi,film,belgesel içeriklerini merak eder oldu.  Netflix'in yaptığı açıklamaya göre ocak ayından yayınlanacak içerikler:

Netflix Orjinal dizileri:

  • Lupin (8 Ocak)

Gençken Assane Diop'un hayatı, işlemediği bir suçla itham edilen babası öldüğünde alt üst olmuştu. 25 yıl sonra Assane, babasının intikamını almak için ilham kaynağı olarak "Hırsız Soylu Arsène Lupin" i kullanacak. 8 Ocak'ta Sadece Netflix'te.

  • Disenchantment: 3. Sezon (15 Ocak)

Kader kapıyı çalıyor. Felaket ufukta görünüyor. Disenchantment 3. Kısım 15 Ocak'ta yayında.

  • Winx Efsanesi: Kader (22 Ocak)

Winx'in sihirli dünyasını yeniden keşfetmeye hazır mısın? 22 Ocak 2021’de Alfea Kolejinin kapısında buluşalım!

  • Snowpiercer: 2. Sezon (26 Ocak)

Tüm yolcuların dikkatine. Bay Wilford, Kuyruk’ta yaşanan kargaşa söylentileri ile ilgili bir açıklama yapacak. Güvenliğiniz bizim en büyük önceliğimizdir. Düzen tekrar sağlanacaktır.

  • 50m2 (27 Ocak)

"Biraz kan. Biraz yeşil smoothie. "#50m2 27 Ocak'ta sadece Netflix'te.

  • Cobra Cai: 3. Sezon (yayında)

Netflix Orjinal filmleri:

  • Pieces of a Woman (7 Ocak)

Ödüllü yönetmen Kornél Mundruczó (BEYAZ TANRI) ve baş yapımcı Martin Scorsese tarafından hayata geçirilen PIECES OF A WOMAN, yaşadığı acıyla baş etmeyi öğrenmeye çalışan bir kadının (2020 Venedik Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan Vanessa Kirby) son derece kişisel, sarsıcı ve sıra dışı hikâyesini anlatıyor.

 

  • Azizler (8 Ocak)

E kolye nerede?  Azizler 8 Ocak’ta sadece Netflix’te.

  • Beyaz Kaplan (22 Ocak)

Hindistan’da zengin bir çiftin (Priyanka Chopra Jonas ve Rajkummar Rao) şoförlüğünü yapan hırslı bir adam (Adarsh Gourav) kendi işini kurup yoksulluktan kurtulmak için kıvrak zekâsını ve kurnazlığını kullanır. Aravind Adiga’nın çok satan kitabından uyarlanan Beyaz Kaplan’ın senaristi ve yönetmeni Ramin Bahrani. Ava DuVernay, Priyanka Chopra Jonas ve Mukul Deora filmin baş yapımcıları.

 

Özgün İçerik


Yaren Çağlar

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.