Öğrenci Kariyeri Banner

Yazılımla İlgilenenlere Özel 5 Youtube Kanalı Önerisi

Yazılımla İlgilenenlere Özel 5 Youtube Kanalı Önerisi

Yazılımla uğraşan kişilerin tartışmasız iyi bir seviyede İngilizce bilmesi bekleniyor. Yazılım öğrenmek isteyenlerin yeterli düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması haricinde, sizlerin bu süreci Türkçe olarak anlayabilmesini sağlamak için 5 Youtube kanalı önerisiyle geldik.

1. Adem İlter

Web geliştirme konusunda özellikle en iyilerden Front-End developer (önyüz geliştirici) olan Adem İlter, HTML ve CSS gibi konulardan sıklıkla bahsederek, iyi bir geliştirici olmanız için güzel bilgiler veriyor.

2. Yazılım Bilimi

Bu kanal Python – C++ ve Java gibi adını sıklıkla duyduğumuz yazılım dilleri hakkında ileri seviyede eğitimler veriyor. Ek olarak “Yazılım Bilimi” kanalı, özellikle mühendislik okuyanların daha çok ilgisini çeker diye düşünüyoruz.

3. Murat Yücedağ

Algoritmanın mantığını çözmek isteyen herkesin ilgisini çekebilecek bir kanal Murat Yücedağ. C# ve C# konsol dersleri ile programlamaya yeni başlayanlar için rehber niteliği taşıyor.

4. Ahmet Aydın

E-ticaret sitesi kurup satış yapmak, WordPress, Laravel ve Php gibi web siteleri kurmak için harika eğitimler bulunan bu kanala kesinlikle göz atmanızda yarar var.

5. Bilgisayar Kavramları

Bu kanal Java ve yapay zeka gibi konularda bilgiler vererek abonelerine programlamayla ilgili çeşitli dersler sunuyor.

Bu içeriklerimize de göz atabilirsiniz: 

1 Milyon İstihdam ile Ücretsiz Yazılım Kursları

Yazılım Alanı İçin 8 Önemli Tavsiye

Bill Gates'in Önerdiği Ücretsiz 5 Yazılım Kursu


Beyza Narin

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Beyza Narin..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.