Öğrenci Kariyeri Banner

1 Milyon İstihdam ile Ücretsiz Yazılım Kursları

1 Milyon İstihdam ile Ücretsiz Yazılım Kursları

“Gelecek için ilk adım sağlam bir özgeçmiştir.” mottosuyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından çıkarılan 1 milyon istihdam projesi şu ana kadar 792.760 başvuruya ulaşıp 341.221 özgeçmiş doldurdu.21 Nisan 2020 itibariyle eğitimlere başlayan projede şu an 155 eğitim bulunmakta.

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında birçok eğitim içerisinde barındıran BTK Akademi’de tamamlanan eğitim sonunda katılım sertifikası veriliyor. Ayrıca akademide bulunan bütün eğitimler online ve ücretsiz. Katılımcılar 1 Milyon İstihdam uygulamasında özgeçmişlerini oluşturduktan sonra BTK Akademi uygulaması üzerinden ücretsiz olarak online eğitim hizmeti alabilmektedirler.

Projenin bize sunduğu bir diğer avantaj ise Kariyer Rehberi. Hedefinize ulaşmanız adına tamamlanması gereken eğitimleri gösteren rehber projeyi daha kullanışlı hale getirmek için geliştirilmiş.

Bizde sizler için projedeki 5 yazılım kursunu derledik.

1.Bilgi Teknolojilerine Giriş

bilgi teknolojileri

Yazılımı hakkında açıklamalarının, uzmanlık alanlarının ve yazılım içi donanım başlıklarıyla anlatan eğitim yazılıma giriş için alternatif sunulabilir.

Eğitime buradan erişebilirsiniz.

2.Python ile Makine Öğrenmesi

programlamadili

Eğitimde hiç bilmeyen ve yeni başlayan birisini makine öğrenmesi konusunda uzman seviyesine çıkarmak olup uygulamalı eğitimler ile kalıcılığı sağlamak amaçlanmıştır.

Eğitime buradan erişebilirsiniz.

3.C#

yazılım

Yazılıma sıfırdan başlamak isteyenler için devam niteliğinde olan eğitimde programlama mantığından veri tiplerine kadar birçok konu ele alınmış.

Eğitimde buradan erişebilirsiniz.

4.Javascript

javascript

Web teknolojilerinin en yaygın ve en önemli dillerinden birisi de Javascript'tir. Sıfırdan ileri seviyeye getirmeyi amaçlayan eğitimde A’dan Z’ye dili öğretmek istenmiş.

Eğitime buradan erişebilirsiniz.

5.Unity ile Eğitici Oyunlar

oyun

Oyun programlama alanında çalışmak istiyorsanız tam da sizin için olan bu eğitimde en temelden orta seviyeye getirmek amaçlanmış

Eğitime buradan ulaşabilirsiniz.

 

Diğer çeşitli eğitimlere buradan üyelik sonrası ulaşabilirsiniz.


Bilge Amaç

Yıldız Teknik Üniversitesi - Elektrik Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.