Öğrenci Kariyeri Banner

Ücretsiz ve Başlangıç Seviyesinden Kodlama Eğitimi Alabileceğiniz 4 Site Önerisi!

Ücretsiz ve Başlangıç Seviyesinden Kodlama Eğitimi Alabileceğiniz 4 Site Önerisi!

Gelişen teknoloji ile yazılım dünyasına öğrenciler sıkça yönelmeye başladı. Aldığınız eğitimler ile ilerideki girişim deneyiminizden gireceğiniz işe kadar sizleri etkileyecek olan bu eşsiz yazılım dünyasına kodlamadan başlamaya ne dersiniz?

İşte sizler için derlediğim erişimi kolay, ücretsiz ve başlangıç seviyesinden itibaren kurs alabileceğiniz 4 site önerisi!

1.GitHub

github

Dünyanın Yazılım Ürettiği Yer!

Milyonlarca geliştirici ve şirket, yazılımlarını dünyanın en büyük ve en gelişmiş geliştirme platformu olan GitHub üzerinde oluşturuyor, gönderiyor ve sürdürüyor. Bu sitede kursların yanında 80 farklı programlama dili ile ilgili insanlar tarafından sürekli yenilenen 500’den fazla kitap bulabilirsiniz.

Siteyi incelemek için buraya tıklayınız.

2. Free Code Camp

freecodecamp

Kod yazmayı öğrenin, projeler üretin ve sertifika kazanın!  Tamamiyle ücretsiz olan bu sitede, HTML5, CSS3, JavaScript, Databases, DevTools, Node.js, Angular.js ve Agile öğrenebilirsiniz. 2014’ ten bu yana, 40.000’den fazla freeCodeCamp mezunu Apple, Google, Microsoft gibi lider firmalarda iş bulmuş öğrenci bulunmaktadır.

Siteyi incelemek için buraya tıklayınız.

3. Code Academy

codeacademy
Koadlamayı ücretsiz alabileceğiniz ve kodlamanın her bölümünü  öğrenebileceğiniz popüler bir uygulamadır. CodeAcademy’de HTML & CSS, JavaScript, jQuery, PHP, Python ve Ruby gibi birçok farklı yazılım dilini öğrenmeniz mümkündür.

Siteyi incelemek için buraya tıklayınız.

4. Code Avengers

code

Adını sıkça duymasak da aralarında Türkçenin de olduğu 6 dil altyapısı ile müthiş bir kodlama sitesidir Code Avengers.  Bu sitede  size JavaScript, HTML ve CSS gibi dilleri kullanarak oyunlar, uygulamalar ve web sitesi yapmayı eğlenceli ve interaktif kurslar ile öğretmektedirler.

Siteyi incelemek için buraya tıklayınız.

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz:

Yazılımla İlgilenenlere Özel 5 YouTube Kanalı Önerisi

5 Adımda "Yazılım Öğrenmek"

1 Milyon İstihdam ile Ücretsiz Yazılım Kursları

Özgün İçerik

 


İlayda Tanyel

Endüstri Mühendisliği

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.