Öğrenci Kariyeri Banner

Turkcell Lexathon’23 Başlıyor!

Turkcell Lexathon’23 Başlıyor!

“Hukukta dijital dönüşüm” temasıyla fikirlerin yarışacağı Lexathon'23, 18 Ekim'de başlıyor! 

LEXATHON’23 nedir?

Lexathon, Turkcell tarafından hukuk teknolojilerine yönelik olarak düzenlenen bir gelişim programı ve yarışmadır.

Hukuk teknolojileri şimdi öğrencilerin vizyonuyla şekilleniyor. Hukuki süreçlerin işleyişine bugünün ve yarının teknolojileriyle çözümler üretmeyi, verilerin daha kolay ve hızlı bir şekilde işlenerek karar alma süreçlerine dahil edilmesini hedefleyen hukuk teknolojileri alanında fark yaratmayı amaçlayan hukuk ve mühendislik öğrencileri Lexathon Projesi’nde bir araya geliyor!

Lexathon’23’te sizleri neler bekliyor? 

Ücretsiz katılabileceğiniz Lexathon’23’te; uzmanlardan online eğitimler, kişilik envanteri uygulaması, mülakat simülasyonu ve mentor desteği ile geçireceğiniz eğlenceli bir hacxathon fırsatı sizleri bekliyor. Bu eşsiz deneyimin sonunda kazanan katılımcıları; Turkcell’de staj imkanı, para ödülü ve sürpriz hediyeler bekliyor! 

Turkcell’in başarılı olan takımlara vereceği ödüller:

Fikirlerin yarışacağı Lexathon’23’te temalar neler?

Hemen başvurmak için hangi kriterler gerekir?

Hukuk ya da mühendislik fakültesi öğrencisiysen, yüksek enerjiliysen, yaratıcılığına güveniyorsan, açık fikirliysen, hukuk teknolojileri alanında bir deneyimin ya da teknik bilgin olmasa dahi hukukta dijital dönüşüme adım atmak için hemen başvurabilirsin!

*Başvurular sonrası program için 100 kişi seçilecektir. Takımlarda en az 1 hukuk ve en az 1 mühendislik öğrencisi bulunması zorunludur. 

Son başvuru tarihi: 8 Ekim 2023


Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.